ARTA FLORALA INSPIRATA DE REGALITATE

by admin
0 comment

La 77 de ani de la trecerea în neființă a Reginei Maria și în semn de omagiu adus acesteia,  florăria online Floria.ro lansează o colecție de 20 de buchete și aranjamente elegante, realizate preponderent din flori albe și în nuanțe pale, discrete și armonioase.

Aerul pur al colecției și lejeritatea acesteia creează o senzație de liniște, de pace. Aranjamentele sunt montate în vase transparente ori din ceramică albă ce evidențiază delicatețea florilor, devenind elemente de decor ce se remarcă prin simplitate și rafinament. Bujorii, trandafirii, minirozele, orhideele, calele și hortensiile sunt florile alese pentru a se îmbina în colecția menită să celebreze eleganța nativă și discreția familiei regale.

aranjamente florale

Sursă foto: Floria.ro

aranjamente florale

Sursă foto: Floria.ro

aranjamente florale

Sursă foto: Floria.ro

aranjamente florale

Sursă foto: Floria.ro

aranjamente florale

Sursă foto: Floria.ro

Mare iubitoare de flori, Regina Maria scria despre pasiunea sa pentru ele:

După război, pasiunea pentru grădină a venit spre mine cu o forță pe care nu am cunoscut-o înainte. Flori peste tot, în grădini, în case, în spitale, în fiecare colț de stradă, flori, flori în semn de speranță și credință. Și după aceea am creat grădini peste tot unde m-am dus, grădini colorate, grădini pentru memorie, pentru bucurie și frumusețe.

Sursă foto: Floria.ro

Sursă foto: Floria.ro

Colecția Regina Maria va fi expusă și actualizată permanent pe Floria.ro, ea fiind completată periodic cu buchete din flori de sezon, respectând tendințele și stilul care a inspirat-o, delicat și în același timp puternic.

Colaborarea dintre Floria și Altețele Sale Regale a început în anul 2014, iar în mai 2015, Floria.ro a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României. Parteneriatul va continua cel puțin trei ani, astfel că până în 2018, buchetele și aranjamentele folosite de Casa Regală în cadrul evenimentelor organizate, dar și la ocazii importante din viața familiei vor fi create de designerii Floria.


ARTICOLE RECOMANDATE:


Împreună cu unul din designerii Floria.ro am realizat și eu un aranjament floral pentru masa de Crăciun. Îl puteți vedea AICI.

În cazul în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies