Ariston lanseaza gama de cazane in condensare ELCO

by admin
0 comment

Ariston Thermo România lansează pe piața autohtonă gama de cazane ELCO cu o capacitate de până la 7.500 KW. Lider local pe segmentul de centrale termice pe gaz și boilere electrice, Ariston anunță intrarea pe o nouă nișă, cea a sistemelor destinate aplicațiilor comerciale, industriale sau rezidențiale mari.

Gama de produse ELCO include cazane în condensare, arzătoare, pompe de căldură, panouri solare, rezervoare, controlere și automatizări, oferind soluții și sisteme de încălzire eficiente pentru spații comerciale și rezidențiale, pentru toate tipurile de energie: gaz, petrol sau energie regenerabilă.

cazane in condensare

Sursă foto: Ariston

“Dezvoltarea accelerată din ultimii ani a pieței de real estate pe segmentele office, industral, comercial și rezidențial ne-a determinat să luăm decizia de a aduce pe plan local o gamă de produse care să răspundă cerințelor pe aceste aplicații. Astfel, din această primăvară, gama noastră de produse include brandul german ELCO, cu o tradiție de 80 ani.” – Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România

Produsele nou lansate sunt cazanul mural Thision L Eco (în gama de puteri 70-100-120 KW) și cazanele de pardoseală Trigon XL (în gama de puteri 140-540 KW) și R3400-R3600 (în gama de puteri  572-1900 KW).

Proiecte vizate

“Principalele proiecte pe care le vizăm odată cu introducerea brandului ELCO în portofoliul nostru sunt cele comerciale, industriale, administrative și rezidențiale, precum clădiri de birouri, centre comerciale, spitale, hoteluri, stadioane, clădiri de apartamente.” – Cătălin Drăguleanu

Piața cazanelor comerciale a înregistrat creșteri constante în ultimii ani, atât din punct de vedere cantitativ, cât și valoric, avans care are la bază construcțiile noi (clădiri de birouri, spații comerciale, proiecte rezidențiale mari), dar și înlocuirile cazanelor mai vechi.

“Și pe acest segment, la fel ca și în cazul centralelor termice de apartament, se observă o tendință către echipamente eficiente, în condensare, motiv pentru care gama de cazane ELCO include doar modele cu eficiență ridicată. Am decis să lansăm o gamă de cazane în condensare pentru a fi în linie cu strategia grupului de a avea, până în anul 2020, 80% din cifra de afaceri realizată din vânzarea de echipamente cu eficiență ridicată sau care utilizează energii regenerabile.” – Cătălin Drăguleanu

În ceea ce privește cerințele clienților pe segmentul centralelor termice industriale, acestea sunt legate de o eficiență ridicată, emisii de noxe scăzute, fiabilitate și un raport pozitiv putere – amprentă la sol. Însă, unul dintre principalele criterii luate în considerare la alegerea sistemului este suportul oferit în alegerea și configurarea soluțiilor, dar și asigurarea de mentenanță.

Raportat la tipurile de proiecte dezvoltate în România pe segmentele vizate de brandul ELCO cele mai solicitate produse vor fi cele cu puteri cuprinse între 400 și 1000 kw.

Proiecte de referință

Printre proiectele de referință din întreaga lume în care se regăsesc soluții ELCO se numără: Satul Olimpic din Soci, Perfect Administration Residence din Beijing, Primăria și Opera din Lyon, Satul Olimpic din Beijing, Stadionul Parkstad-Limburg din Kerkrade, Spitalul Sf. Maria din Ludwigshafen sau EuroAirport din Basel.

Dacă articolul v-a fost util, distribuiți-l în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies