Arabesque deschide 6 magazine sub brandul Mathaus

by admin
0 comment

Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, lansează pe 10 mai noi magazine sub brandul MatHaus. Pentru modernizarea a șase unități din București (Calea Vitan 112-114), Galați, Constanța, Craiova, Pitești și Oradea au fost investite 10 mil. euro. MatHaus este divizia de retail a Arabesque.

“În orice magazin MatHaus, toți cei care au ceva de construit, de reparat sau renovat vor avea la dispoziție o gama extinsă de produse de calitate, oferte personalizate pentru proiecte, consiliere tehnică  și transport gratuit în aria logistică a magazinului. Este economic și comod să lucrezi cu MatHaus!” – Cezar Rapotan, fondator și acționar principal Arabesque

Potrivit unui studiu comandat de retailer, piața construcțiilor a avut o evoluție pozitivă în 2017, iar cifrele din primul trimestru al anului arată un trend încurajator. Pe fondul creșterii economice, cererea de spații de birouri, locuințe și construcții industriale a avansat semnificativ, astfel că afacerile din acest sector s-ar putea apropia în 2018 de borna de 30 de miliarde de lei, cu 3 miliarde de lei peste nivelul din 2016.

Arabesque deține 38 de centre comerciale în România, Moldova, Ucraina și Bulgaria. Echipa din România numără peste 2.700 de oameni, iar forța logistică este asigurată de peste 1.000 de camioane specializate.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies