Amenjari interioare: Decor scandinav in culori de vara

by admin
0 comment

Designul nordic este caracterizat de linii simple, de piese de mobilier puțin ornamentate, dar remarcabile prin funcționalitatea și adaptabilitatea la o multitudine de spații, și de atemporalitatea multora dintre creațiile ce aparțin acestui stil.

Să luăm exemplul IKEA, brand extrem de popular ce face ravagii în întreaga lume cu designul scandinav al mobilierului său. Versatilitatea pieselor și prețurile accesibile sunt două atuuri mari ale retailerului suedez, prezent și pe piața din România. Recent, IKEA a introdus și opțiunea de cumpărare online despre care am scris în detaliu AICI.

Dar să revenim la apartamentul suedez al cărui decor se remarcă prin simplitatea sa, dar și prin paleta cromatică veselă. Nu are o suprafață utilă mare, însă este folosită foarte eficient. Cel mai mult îmi place balconul, care, deși este extrem de mic, este amenajat astfel încât să fie utilizat la maxim.  Cu o așa priveliște, era păcat să nu fie valorificat!

amenajare in stil scandinav

Dacă tipul de decor scandinav de mai sus nu este pe gustul dumneavoastră, puteți găsi și alte idei din care să vă inspirați în secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies