Amenajare de poveste intr-o camera de copil

by admin
0 comment

Nu cred că există copil care să nu își dorească o cameră amenajată ca și când ar fi desprinsă dintr-o filă de poveste. Ba mai mult, nu cred că există adult care să nu fi visat în copilăria sa la așa ceva.

Avantajul acestei generații constă în faptul că acum ideile se pot pune mai ușor în practică și că elementele decorative disponibile sunt atât de variate, încât pot fi create și recreate scenarii extrem de diverse, în care imaginația poate să zburde nestingherită.

amenajare camera de copil

Sursă foto: home-designing.com/

Pe home-designing.com am găsit o cameră de-a dreptul senzațională. Teoretic, în această schemă de amenajare nu sunt incluse foarte multe elemente decorative, însă ele sunt mari, frapante, evidente. Cum este balonul!

Designul se potrivește unui băiat de 7 până la 14 ani, maxim! 🙂 După gimnaziu, sigur își va dori un ambient potrivit vieții sale de adolescent. Partea bună este că dacă demontezi balonul de deasupra patului, dispare fantezia camerei de băiețel și apare realitatea tânărului visător.

amenajare camera de copil

Sursă foto: home-designing.com/

Rămânând însă la povestea inițială, a vieții de poveste a unui băiețel, în decor apar avionul din lemn și scara din funie.

amenajare camera de copil

Sursă foto: home-designing.com/

amenajare camera de copil

Sursă foto: home-designing.com/

Dar și scaunul suspendat, perfect pentru o lectură relaxantă.

amenajare camera de copil

Sursă foto: home-designing.com/

Toate acestea contribuie la desăvârșirea scenariului de poveste, fără a fi neapărat scumpe și greu de găsit pe piață. Balonul de deasupra patului complică un pic lucrurile, pentru că trebuie făcut pe comandă. Dar acum că aveți o poză care să vă inspire, e mai ușor să îi cereți meșterului un prototip.

Dacă doriți să schimbați un pic scenariul și să optați pentru mai multe baloane de mai mici dimensiuni montate pe tavanul camerei, am găsit pe etsy.com, pe houzz.com și pe amazon.com numeroase variante.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Bebe decor. 10 camere pentru bebeluși

7 camere pentru preșcolari

8 camere pentru copii


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies