AM VIZITAT CEL MAI MARE SHOWROOM DE PIATRA NATURALA DIN ROMANIA SI AM AFLAT SI DESPRE UN CONCURS

by admin
0 comment

Despre produsele piatraonline.ro am mai scris pe site și sigur o voi mai face, pentru că sunt extrem de variate și de adaptabile unor proiecte complexe pentru casă și grădină. Ele merg foarte bine și în hoteluri, restaurante, spații de birouri ori de retail, dar zona rezidențială e mai tangibilă pentru mine și, cred, pentru mulți dintre noi, așa că seria informațiilor practice și a ideilor creative de folosire a diferitelor tipuri de piatră naturală sigur va continua.

piatra naturala

Sursă foto: DianaMihaila.ro

După ce am studiat tot ce era de studiat pe noua plaformă one click solution, am decis că e vremea să fac și o vizită în showroom din Aleea Teișani, nr. 137 A, pentru a mă familiariza mai bine cu produsele. Acum nu zic că le-am învățat pe toate, că sunt mii de sortimente și variante, dar măcar am înțeles mai bine diferența dintre marmură și travertin ori dintre ardezie flexibilă și terrazzo. Sunt mulți consultanți dispuși să îți explice și să te sfătuiască pentru a alege fix ce-ți trebuie și cât îți trebuie. Un mare bonus mi se pare faptul că au nenumărate poze care îți arată produsul în scheme reale de amenajare, astfel încât să îți fie mai ușor să vizualizezi rezultatul final al proiectului personal.

Tot la capitolul plusuri se înscriu și recomandările de arhitecți și designeri cu care poți lucra, cele pentru echipele de montaj, dar și posibilitatea de comanda piese speciale, la dimensiunile de care avem nevoie fiecare dintre noi. Toate comenzile interne ajung la destinație în maxim două zile lucrătoare, iar cele externe în circa trei zile.

Aproximativ 90% din produse sunt în permanență pe stoc, în condițiile în care numărul lor se apropie de 2.000. Sortimentele provin din 15 țări, de la peste 50 de furnizori din Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania, India, China, Egipt, Indonesia, Taiwan sau Brazilia.

Ca să te convingi că merită să faci cel puțin un drum până la magazinul de prezentare, care este aproape de Șoseaua de Centură a Bucureștiului, până în intrarea în Otopeni, te invit să arunci o privire peste acest clip de un minut și-un pic.

În vizită la showroom n-am mers singură, ci cu mai mulți colegi bloggeri și cu o parte din familia Kooperativa 2.0. Când am văzut noi atâta piatră în fața ochilor, primul lucru care ne-a venit în minte a fost ăsta:

Apoi ne-am pus pe vizitat. Așa am aflat și de concursul pe care brandul în organizează în această vară, în perioada 1 august – 30 septembrie 2016.

Concurs #MaiBunPeGrătar

”Campania #MaiBunPeGrătar s-a născut din dorința de a transforma serile lungi de vară în tot atâtea ocazii de distracție și voie bună. Credem că o grădină este incompletă fără un grătar de calitate, așa cum orice masă devine mai gustoasă atunci când preparatele sunt pregătite la iarbă verde alături de cei mai buni prieteni. Astfel, oferim posibilitatea clienților să aleagă grătarul preferat și să îl achiziționeze la un preț special sau, de ce nu, chiar să îl câștige.” – Mariana Brădescu, Managing Partner, Rock Star Construct

Ce trebuie să faci:

Intră pe site-ul http://maibunpegratar.piatraonline.ro/, votează modelul de grătar potrivit pentru grădina ta și luna viitoare îl poți achiziționa la preț redus, dacă primește cel mai mare număr de voturi.

În etapa 1 (01 – 31 august 2016), pentru șansa de a câștiga un kit de ustensile pentru grătar, încarcă o fotografie ce surprinde ingrediente proaspete numai bune de pus la grătar (fie că e de la raionul de pește proaspăt, e grămada de vinete din piață sau orice altceva te inspiră).

În etapa 2 (01 – 30 septembrie 2016), pentru șansa de a câștiga un șorț personalizat cu numele tău sau mixturi de condimente speciale pentru grătar, trebuie să încarci o fotografie cu tine în ipostaza de Chef sau cu un prieten din gașca ta, care iubește grătarul.

La finalul campaniei, toți participanții înscriși la una din cele două etape sau, de ce nu, la ambele, intră automat la marea extragere pentru premiul cel mare: un grătar placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.


Știai că:

  • Focul de cărbuni sau lemne potențează aroma produselor proaspete, fie că e vorba de carne, legume sau fructe.
  • E bine să combini cărbunii cu lemnul pentru mai multă savoare.
  • Ordinea gătirii este următoarea: întâi vita, apoi carnea de porc, puiul și apoi micii.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies