Ai vazut colectia de mobilier de gradina de la JYSK?

by admin
0 comment

Cât timp credeai că o să treacă de când s-a încălzit afară până când aveam să vorbim despre colecțiile de mobilier și accesorii pentru grădină? E deja mai și mulți ne gândim la cum să ne amenajăm balcoanele și grădinile. Așa că veștile de la JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, vin la fix!

Brandul este parte a grupului scandinav JYSK Nordic. Asta spune foarte multe despre stilul general al produselor: clasice, minimaliste, versatile, la fel și despre cromatică, dominată de alb, negru, nuanțe naturale și tonuri pastelate.

Noua colecție include setul modular (BASTRUP), ce poate fi configurat în funcție de spațiul disponibil sau de numărul de invitați, dar și mobilierul creat special pentru casa de vacanță, rustic și confortabil (FALKENBERG).

BASTRUP

FALKENBERG

Cei care preferă modernul vor găsi setul de terasă RADSTED, cu linii simple și curate, cu un cadru subțire realizat din aluminiu, asortat cu perne luxoase din textiline și o masă de terasă în stil contemporan, precum OTTA sau RAMTEN.

RADSTED

Pentru iubitorii de exotic există mobilierul ULFBOR, ce include două fotolii, canapea de trei locuri și o masă de grădină de dimensiuni generoase.

ULFBOR

Vedeta colecțiilor de exterior din anii trecuți, setul VEBBESTRUP, se regăsește și în noul catalog, iar acum este disponibilă nu numai varianta în culoarea natur, ci și pe negru.

VEBBESTRUP

Colecția de mobilier de grădină de la JYSK pune accent pe crearea acelui colțișor ce aduce Hygge în familie, adică starea de bine, de relaxare și fericire tipic daneză.

”Piesele sunt create special pentru a-i ajuta pe clienți să redescopere bucuriile simple, cum ar fi o seară cu prietenii pe terasă sau o după-amiază pe balcon, citind, (…) sunt versatile, cu un design minimalist, dar realizate din materiale de calitate și se potrivesc diverselor tipuri de spații exterioare, permițând fiecăruia să aranjeze terasa sau balconul exact așa cum își dorește.” – Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria

Puțin despre materialele folosite pentru colecția de mobilier de grădină 2018

Colecția JYSK este realizată din materiale rezistente, ca oțel sau poliratan împletit manual, ce nu au nevoie de o îngrijire specială, dar și din materiale elegante, precum sticla. Piesele includ perne confortabile, cu huse din poliester țesut, iar mesele cu blaturi durabile. La JYSK mai găsești și lămpi solare, hamace, leagăne, potrivite pentru a crea o atmosferă Hygge chiar pe terasa casei tale.

PS: Multe din articolele pentru grădină sunt la reducere chiar acum!

Spor la decorat! Sper să îți fie de folos toate cele de mai sus!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies