Ai un business mic? Iata cum iti poti decora biroul

by admin
0 comment

În ultima decadă, antreprenoriatul a devenit o alternativă viabilă pentru tot mai mulți români dornici să își pună ideile în practică în sisteme create de ei, conform aspirațiilor și viziunilor proprii.

Cum rigorile corporației și programul de la 09:00 la 18:00 nu sunt pentru oricine, apar premisele dezvoltării unor business-uri mici, dar cu ținte îndrăznețe. Astfel de afaceri încep cel mai adesea în apartamente sau în spații de birouri modeste, care nu mai sunt nici pe departe așa de formale cum ne-am obișnuit.

amenajare birou

Sursă foto: www.sweethomesmobile.com

De cele mai multe ori, tânărul antreprenor alege să își decoreze zona de lucru undeva la limita dintre profesional și personal, pentru a-și păstra starea de confort pe care lipsa ierarhiilor și a procedurilor impuse i-o dau și a rămâne totodată concentrat pe obiective. Culorile, mobilierul modular și chiar unele piese de designer domină ambientul, iar combinațiile ce rezultă sunt adesea surprinzătoare.

amenajare birou

Sursă foto: www.linkie.co

amenajare birou

Sursă foto: www.linkie.co

amenajare birou

Sursă foto: www.linkie.co

amenajare birou

Sursă foto: honestlywtf.com

În construirea decorului, cel mai adesea biroul este punctul de plecare. Apoi alege decorațiunile și elementele personale ce dau caracterul dorit locului și inspirația va veni mai ușor atunci când vei avea un deadline.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies