Ai o vie de cules? Brico Depot a pregatit oferte pentru asta!

by admin
0 comment

Dacă sunteți amatori de viticultură și la toamnă vă pregătiți să faceți din nou vin din recolta proprie, e bine să știți că la Brico Depot puteți găsi cam tot ce este necesar pentru această operațiune, de la zdrobitor și presă de struguri, până la damigene și dopuri simple sau cu fierbător.

Catalogul retailerului, valabil în perioada 13-26 august, include și produse dedicate amenajărilor de toamnă, precum și soluții de încălzire pentru vreme rea.

#provence #lavanda #aixenprovence #stilarhitectural #arhitectura #franta #lanurilavanda #turism #vacanta #vitadevie #diybazaar

Sursă foto: DIY Bazaar

Util:

Strugurii albi se culeg primii, cei roșii la 10-15 zile distanță, iar soiurile aromate se culeg ultimele.


Nu uitați că produsele marcate cu ”Stop Preț” îţi aduc până pe 26 august cele mai mici prețuri la tencuiala decorativă, bucătării, cabine de duș cu hidromasaj, mobilier pentru baie, parchet, gresie și faianţă.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies