Ai mai fost in magazinul TATI, din Veranda Mall? Iata ce am gasit recent

by admin
0 comment

Am trecut zilele trecute fuga, fuga prin Veranda Mall. Așa că am intrat puțin și la TATI, magazin care are printre altele și o vastă zonă cu articole de casă și decorațiuni. Nu mai fusesem de la sărbătorile de iarnă când am făcut aceste trei aranjamente de masă cu veselă și ornamente la prețuri accesibile. Brandul francez se laudă cu produsele sale la prețuri mici și cu faptul că o bună parte dintre ele costă circa 10 euro. Deci hai să zicem cam 50 de lei.

Ce mi-a plăcut mult la această vizită în magazin a fost paleta de culori din zona home&deco, multe pasteluri și tonuri naturale.

TATI Romania

Sursă foto: DianaMihaila.ro

TATI Romania

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Dacă nu ai nimic împotriva florilor artificiale – eu nu am, mai ales dacă sunt bine lucrate – poți face câteva aranjamente pe care să le ai tot timpul anului în casă, chiar și iarna când în decor predomină tonurile de alb și gri.

TATI Romania

Sursă foto: DianaMihaila.ro

TATI Romania

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Vizita mi-a mai plăcut și pentru că am găsit multe cutii, coșuri și organizatoare. Bucuria vieții mele! 🙂

TATI Romania

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Pont:

Într-un coș sau o cutie poți încropi rapid și un cadou de casă nouă: două huse decorative, o pătură colorată, două căni de cafea ori o vază și o lumânare parfumată uriașă și poți face numaidecât o vizită. Buget total: circa 150 de lei.

Dacă vrei un ambient ZEN, sunt multe tablouri tip canvas cu această tematică. Ele rezistă și la umezeală, deci pot fi puse foarte bine și în baie pentru a crea un mic SPA. Împreună cu ele merg și câteva orhidee artificiale, pe același considerent.

TATI Romania

Sursă foto: DianaMihaila.ro

TATI Romania

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Mai multe idei pentru casă și grădină găsiți AICI. Iată și câteva sugestii:

5 culori de introducere a culorii în decor fără a zugrăvi

Cât de frumoase sunt aceste camere de băieței!

Aici s-a mutat familia Obama. Galerie foto impresionantă

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies