Ai auzit de pudra anti-tantari de dat pe tavan?

by admin
0 comment

Astăzi sunt multe tipuri de vopsea pe piață: lavabilă, texturată, anti-mucegai, anti-alergică… După cum reiese din numele lor, fiecare are o particularitate și o direcție de acțiune. De curând am aflat de pudra anti-țânțari care transformată în emulsie se poate aplica peste stratul de vopsea de pe tavan pentru a anihila țânțarii și insectele. Formulă aparține producătorului român de lacuri şi vopsele Policolor și este unică pe piața locală de home&deco.

Pudra DEKO Professional Anti-țânțari se transformă în emulsie prin mixare cu apă și are o acțiune conținută timp de doi ani. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății, neafectând oamenii, animalele de companie sau plantele de apartament.

pudra anti-tantari

Sursă foto: Policolor

Iată cum este prezentat produsul în comunicatul de presă trimis de către Policolor:

Pudra Anti-țânțari Deko Professional este un amestec sub formă de pulbere cu biocizi încapsulați care, în combinație cu apa, devine emulsie, se aplică ușor și se usucă rapid. Biocizii încapsulați formează o peliculă ce combate țânțarii sau alte insecte zburătoare, ei eliberându-se treptat, timpul de eficacitate fiind de doi ani. În plus, produsul formează o peliculă de permeabilitate ridicată la vaporii de apă, astfel eliminându-se pericolul formării condensului și igrasiei.

Este soluția alternativă și de lungă durată, față de spray-uri, aparate anti-țânțari pentru priză sau inestetica plasă de la ferestre, care nu poate fi folosită întotdeauna. Deko Pudră Anti-țânțari pentru tavane este un produs ideal de folosit pentru locuințele aflate în zonele cu acumulări de apă statică, respectiv în zone cu lacuri, mlaștini sau delte. Este disponibilă în ambalaje de 1,5 kg, din care rezultă 2,1 l vopsea. Pudra se folosește doar în amestec cu apa, în raport de 1:1 (1,5 litri apă pentru o găleată cu 1,5 kg pudră), omogenizând cu bormașina cu mixer. Lichidul obținut se poate utiliza în maximum 30 de zile, iar suprafața pe care se aplică trebuie să fie perfect uscată, curățată de orice impurități sau porțiuni neaderente, și să fie lipsită de mucegai.

Produsul este disponibil la nivel național în magazinele DEDEMAN.

Dacă articolul despre pudra anti-țânțari ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies