Ai auzit de prizele inteligente?

by admin
0 comment

Conceptul de casă inteligentă nu mai este unul atât de nou, cu toții am aflat în timp, într-o formă sau alta, despre dispozitive prin care ne gestionăm locuința de la distanță pentru a o încălzi sau a o pune în standby cât timp suntem plecați la birou ori într-o călătorie mai lungă. Asta ne ajută în primul rând să avem un mai bun control al resurselor și implicit al cheltuielilor.

Pentru că o casă inteligentă este una care consumă puțin, în mod eficient, adică fix atunci când avem nevoie, dezvoltatorii de sisteme smart propun gadgeturi diverse pentru a ne administra proprietățile și a reduce cât mai mult valoarea facturilor. Deși costurile inițiale în aparatură nu sunt tocmai mici, amortizarea vine tocmai din aceste economii.
După ce a lansat sistemul de smart home SIEBO, Allview își consolidează portofoliul cu noi produse: prizele inteligente wireless. Ele oferă informații despre consumul electric în timp real și pot fi pornite sau oprite de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile.

Priza electrică mobilă wireless Allview Smart Home alimentează cu energie aparate ce consumă până la 2500W. Atunci când sarcina este supraîncărcată, priza va opri în mod automat alimentarea dispozitivelor conectate.

În formulă completă sistemul Allview Smart Home va include un număr impresionant de senzori, o oglindă inteligentă și o cameră cu rol de unitate centrală denumită Allview SmartCam. Senzorii pot fi controlați de pe smartphone sau tabletă prin intermediul aplicației Android dezvoltate de Allview.

Priza mobilă wireless este disponibilă pe website-ul www.allview.ro, la prețul de 299 de lei.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies