Ai aflat de profilele PVC colorate?

by admin
0 comment

Vremea tâmplăriei termoizolante albe sau cu aspect de lemn a cam trecut. Design-ul modern și cerințele clienților au dus la lansarea unor modele de profile PVC colorate. Inovația aparține brandului VEKA și se numește VEKA SPECTRAL.

Sistemele de profiluri PVC de la VEKA, furnizate exclusiv în clasa A de calitate, oferă soluţii individualizate din categoria premium, disponibile în peste 50 de nuanţe, precum şi profiluri cu design specific. Soluții sunt și pe parte de izolare termică, de funcționalitate, stabilitate, ușurință de întreținere, durabilitate și protecție a mediului înconjurător, fie că este vorba despre ferestre, uşi, obloane sau rulouri.


Interesant:

Sistemele VEKA sunt reciclabile în proporţie de 100%!


„Într-o piaţă aflată în continuă schimbare, unde cerinţele şi aşteptările clienţilor cresc de la o zi la alta, propunem o nouă soluţie capabilă să răspundă celor mai riguroase exigenţe. Nevoia de inovație și de o diversificare a culorilor şi design-ului, pentru ca profilele PVC să se armonizeze în universul creat de arhitecţi, au condus la crearea unui nou concept – VEKA SPECTRAL. Datorită unei rezistențe deosebite împotriva zgârieturilor și a factorilor de mediu, dar și a faptului că beneficiază de durabilitatea clasei A, exclusivă în cadrul soluțiilor VEKA, noua platformă cromatică vine cu o garanție de 10 ani cu privire la rezistența la intemperii.” – Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA România

O nouă dimensiune estetică                                       

VEKA SPECTRAL propune în premieră un design original şi o paletă cromatică ultramată. Procesul rafinat de lăcuire prin călire conferă o senzație catifelată la atingere, asigură o rezistență sporită la zgârieturi şi factori naturali externi. În plus, efectul Anti-Graffiti protejează împotriva amprentelor, respinge impurităţile şi facilitează curăţarea. Inovaţia în tehnologia finisării suprafeţelor constă şi în diversificarea design-ului prin efecte metalice, ceea ce permite un răspuns scurt la tendinţele arhitecturale.

Nuanţe exclusive pentru clienţii cu viziune

Primele trei culori din gamă (anthrazit ultramatt, fenstergrau ultramatt şi umbra ultramatt) sunt definite prin eleganță și sunt dedicate clienților cu viziune, care își doresc un design atipic în locuințele lor. Producătorul pregăteşte în continuare diverse modele şi texturi, dar şi alte versiuni de culori, de la ultra-matt la high-gloss.

Ca toate celelalte soluţii VEKA și noul concept a fost supus testelor RAL, inclusiv prin expunerea constantă la temperaturi înalte și umiditate extremă într-o cameră climatică, precum și iradierea cu lumină UV și ploaie simulată.

Absorbție redusă la căldură și rezistență

Păstrând calitatea recunoscută la nivel internațional, noua tehnologie este caracterizată atât de culoare şi design inovator, cât şi de trăsături inegalabile precum absorbția redusă de căldură, ce duce la stabilizarea profilelor şi rezistenţa la schimbările de temperatură şi umiditate.

Mai mult, VEKA SPECTRAL este complet reciclabil, iar procesul de prelucrare nu implică modificări pe liniile de fabricaţie.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies