ACESTA ESTE POATE CEL MAI MIC MOTOFERASTRAU PE BENZINA!

by admin
0 comment
STIHL lansează pe piața din România cel mai mic motoferăstrău pe benzină dedicat îngrijirii copacilor din gama sa de produse. MS 193 T este compact și are doar 3,3 kg.

El este destinat atât utilizatorilor casnici, cât și profesioniștilor care întrețin spații verzi. Șina are 30 cm, dimensiunea fiind potrivită atât pentru tăierea crengilor mai subțiri, cât și a celor mai groase. Noul MS 193 T dezvoltă 1,8 CP, cu o capacitate a motorului de 30,1 cm³.

motoferastru pe benzina mic

Sursă foto: STIHL

Motoferăstrăul are un motor în doi timpi cu tehnologie 2-MIX (prezentă pe toate motoferăstraiele STIHL), evacuare îmbunătățită cu până la 50% și emisiile de noxe reduse cu până la 70%, în timp ce pentru motoarele în patru timpi a fost dezvoltată tehnologia 4-MIX. Ambele au un consum cu până la 20% mai mic decât un motor standard.

motoferastru pe benzina mic

Sursă foto: STIHL

Alte motoferăstraie STIHL

STIHL are nu mai puțin de 24 de modele de motoferăstraie pe benzină, pentru toate nivelurile de complexitate în ceea ce privește aplicațiile. De anul trecut, compania a scos pe piață inclusiv un motoferăstrău pentru salvare, destinat intervențiilor de tip SMURD, MS 461-R. Cel mai puternic motoferăstrău este MS 880, are 121,6 cm³ și 8,7 CP. El este destinat doar profesioniștilor bine antrenați, cântărind fără combustibil aproape 10 kg.

Pe lângă tehnologia și inovațiile implementate pe fiecare model de motoferăstrău, STIHL investește sume importante în testarea produselor. Unul dintre cele mai extreme teste la care este supus un motoferăstrău este cel din camera climatică. Pentru o funcționare perfectă în condiții vitrege, utilajele sunt testate la temperaturi de la -30° C până la + 40° C.

Despre oferte și retaileri din sectorul de do it yourself citiți mai multe în secțiunea DIY – Who is who în România. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies