Aceasta este Colectia iarna 2016 de la PANDORA

by admin
0 comment

Magia și misterul cerului înstelat au fost principala sursă de inspirație a colecției din această iarnă, de la PANDORA. Ele au fost transpuse în bijuterii finisate manual realizate din aur și argint, cu inserții de pietre strălucitoare, multe dintre ele de un albastru nocturn.

Noile serii reprezintă frumusețea cosmică, evidentă în piese cheie, precum sunt seturile formate din brățări și cercei încrustați.

Pandora Colectia de iarna 2016

Sursă foto: Pandora

Reimaginând bijuterii vintage din era Edwardiană a anilor 1900 şi a epocii Victoriene târzii, PANDORA se inspiră din trecut pentru a crea o colecție contemporană de piese impresionante. Pentru realizarea sa au fost folosite tehnici străvechi de meșteșug – precum adăugarea detaliilor, fixarea pietrelor și granularea fină – ce au fost combinate cu inovații moderne de prelucrare a argintului 925 şi a zirconiului cubic, astfel că noile modele sunt potrivite pentru femeia modernă a zilelor noastre.

Pandora Colectia de iarna 2016

Sursă foto: Pandora

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies