Accente simple pentru un decor de toamna

by admin
0 comment

Decorurile de toamnă sunt un mixt între bogăție ce pălește ușor, ușor în auster. Dacă în acest sezon pământul ne dă cele mai multe roade, natura începe treptat să își piardă din vitalitate – frunzele copacilor se usucă și cad, verdele crud a devenit demult galben, apoi cărămiziu și maro, vântul a început să bată cu putere, iar soarele nu mai strălucește la fel de tare…

Ca interior, această combinație se traduce în culori intense, ce pornesc de la portocaliu și roșu-sângeriu și merg spre verdele intens al pădurii. Texturile sunt pline, iar suprapunerile dintre ele sunt tot mai interesante. Păturile decorative revin în ambient, la fel și blănurile și pernele cu învelitori tricotate sau țesute.

decor de toamna

Sursă foto: http://thenester.com/

Lemnul în nuanțe naturale complimentează perfect decorul de sezon prin rame, sfeșnice sau decorațiuni diverse.

decor de toamna

Sursă foto: http://www.lizmarieblog.com/

La fel și coșurile împletite în care putem ține nu doar lemnele pentru șemineu, ci și pături și perne tocmai bune pentru o seară în fața focului.

decor de toamna

Sursă foto: Nina Hendrick

decor de toamna

Sursă foto: http://www.homestoriesatoz.com/

Dovlecii, frunzele și crengile uscate, sticlele goale și damigenele transformate în vaze, felinarele, ghirlandele din bumbac, conurile de brad sau lumânările parfumate, toate sunt accente excelente într-un decor de toamnă.

decor de toamna

Sursă foto: http://www.lizmarieblog.com/

Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Elemente de toamnă într-o schemă simplă de aranjare a mesei

Decoruri de toamnă. Idei simple de amenajare

Decoruri de toamnă mereu în tendințe


Dacă sunt elemente pe care preferi să le integrezi în decorul casei în fiecare toamnă, spune-ne de ele. Ideile tale ne pot inspira! Pentru asta folosește secțiunea de comentarii de mai jos. Și nu uita să distribui dacă ți-au plăcut propunerile făcut în acest articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies