ACCENTE ROSII IN AMENAJARI MODERNE

by admin
0 comment

Nu trebuie să fie neapărat Ziua Îndrăgostiților sau Dragobetele – cum este cunoscută sărbătoarea în cultura autohtonă – pentru a ne gândi la un decor cu accente roșii. Totuși, aceste momente din an ne stimulează! Așa că am căutat și noi câteva imagini sugestive care să ne inspire și să ne îmbie să integrăm în spațiul în care trăim elemente în culoarea focului.

Nu încărcați decorul cu ornamente roșii pentru a arăta cât de mult vă place nuanța. Succesul stă în abilitatea de a insera piese notabile în ambiente neutre. Sigur că mixtul de tonuri puternice fac un spațiu memorabil, dar combinați-le cu grijă. Iată o paletă de culori pe care o puteți încerca în acest sens.

accente roșii

Sursă foto: Pinterest

Prea îndrăzneață combinația de mai sus? Atunci vopsiți doar un perete în roșu și mai adăugați câteva piese mici în completare.

accente roșii

Sursă foto: Pinterest

Pentru iubitorii de decoruri florale, o combinație cu roz-ciclam, verde și lila  aduce primăvara mai repede în orice casă.

accente roșii

Sursă foto: Pinterest

Nu garantăm că un birou de culoare roșie vă va determina copilul să învețe mai cu spor, dar sigur îi va plăcea să aibă unul în propria cameră. Mai ales dacă el se integrează în povestea întregului decor.

accente roșii

Sursă foto: Pinterest

De la birou la masă de dining nu este decât un pas. Se spune că nuanțele puternice, precum este și roșul, stimulează apetitul. Atunci de ce să nu luăm măsuri în acest sens?

accente roșii

Sursă foto: Pinterest

Dacă v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook  paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou. Pentru mai multe idei de decorare a locuinței vizitați și secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei.


ARTICOLE RECOMANDATE:

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies