ACCENTE DE CULOARE IN AMENAJARI COMUNE

by admin
0 comment
În mod sigur toți ne dorim să facem îmbunătățiri în locuință din când în când pentru a revitaliza decorul. Fie pentru că ne-am obișnuit prea tare cu actuala schemă de amenajare, fie pentru că suntem firi creative și simțim nevoia de a schimba ori transforma permanent lucrurile  din jur, articolul următor ar putea să ne pună un pic frână înainte de a deschide șantierul și a ne apuca de demolat casa.

Accentele de culoare sunt o bună modalitate de schimbare a aspectului unei camere, fără a face investiții uriașe sau muncă asiduă zile la rând. Ușor de integrat în orice fel de stil de design, ele vor da rapid o nouă dimensiune spațiului. Dar să nu ne mai învârtim în jurul cozii și să vedem câteva idei de amenajare, reîmprospătate de perne decorative, cuverturi, lămpi sau tapiserii viu colorate.

#Living

Retapisarea unor piese de mobilier, pernele decorative și draperiile multicolore sunt accentele ce dau personalitate unui decor, ce altfel nu s-ar fi evidențiat în mod deosebit.

accente de culoare

Sursa: Pinterest

#Bucătărie

Accentele de culoare nu trebuie să fie neapărat stridente și să abunde în decor. Vopsirea insulei de bucătărie într-o nuanță crudă, o transformă în piesă-vedetă a încăperii.

accente de culoare

Sursa: Pinterest

#Dining

Nu e nicio problemă dacă scaunele de la masă nu sunt set. Vopsiți-le în aceeași culoare și dați-le astfel un numitor comun.

accente de culoare

Sursa: Pinterest

#Dormitor

Mobila mai veche sau fără un design aparte pot fi acoperită cu cuverturi multicolore. În felul acesta rezolvați două probleme dintr-un foc: ați mascat o piesă de mobilier nu tocmai estetică și ați introdus culoare în decor fără prea mare efort.

accente de culoare

Sursa: Pinterest

#Birou

Spațiul de lucru de acasă nu este întotdeauna cel mai generos, însă delimitând zona dedicată activităților administrative și creative veți obține un decor intim și reconfortant. Biroul de mai jos este amenajat într-un fost balcon, deschis acum către cameră. Tapetul nuanțează arcada, care de altfel este o structură de rezistență, iar fotoliul verde intens dă personalitate locului, alături de restul decorațiunilor în tonuri apropiate.

accente de culoare

Sursa: Pinterest

#Hol

Deși este un spațiu de tranziție, holul are un potențial deosebit când vine vorba de redecorare. Iar câteva accente de culoare, precum fotoliul turcoaz, asortat cu ușa de la intrare și cu ghivecele cu flori, vor transforma drumurile din casă și prin casă într-o scurtă, dar frumoasă călătorie prin lumea vie a culorilor.

accente de culoare

Sursa: Pinterest

#Exterior

Dacă aveți o verandă, nu o lăsați să stea degeaba! Transformați-o într-un spațiu cald și primitor. Florile multicolore și mobilierul împletit, marcat de pernele decorative în tonuri azurii sunt tot ceea ce trebuie să treceți pe lista de cumpărături necesară redecorării locuinței.

accente de culoare

Sursa: Pinterest

 Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies