Aacesta este singurul catalog de gradina & camping din Romania. Rasfoieste-l!

by admin
0 comment

Praktiker România lansează unicul catalog de GRĂDINĂ & CAMPING de pe piața locală, cu peste 1.000 de produse dedicate petrecerii timpului în aer liber. Da, da, ați citit bine: 1.000 de produse!

El poate fi răsfoit în format electronic pe site-ul companiei sau poate fi descărcat gratuit pe telefonul mobil, cu aplicația Catalog Praktiker Romania, disponibilă în AppStore și Google Play.

catalog de gradina

Sursă foto: Praktiker

În cele 220 de pagini ale catalogului, valabil în perioada 22 aprilie – 22 iunie 2016, sunt prezentate produse destinate relaxării în natură, fie că este vorba de grădină, camping sau terasa de bloc. Ele sunt însoțite de informații utile, detaliate, precum: date tehnice, termeni de specialitate și poze sugestive pentru amenajare.

Ediția din acest an include și un interviu acordat în exclusivitate pentru Praktiker România de celebrul Dr. Oz, în care acesta oferă informații practice, în stilul caracteristic, despre modul în care mediul ambiant ne influențează psihicul și sănătatea și despre cât este de important să petrecem cel puțin 15 minute zilnic afară din casă.

”O grădină în care te simți bine este o grădină bine îngrijită, iar timpul petrecut în aer liber cu familia și prietenii este de neprețuit. Prin acest catalog ne dorim să le oferim clienților Praktiker posibilitatea de a achiziționa cele mai potrivite produse de grădină și camping, la cel mai bun raport calitate – preț. În plus, special pentru această ediție a catalogului, am stat de vorbă cu celebrul Dr. Oz și ne surpindem clienții cu sfaturile lui, tocmai pentru a întări încă o dată faptul că mediul în care ne relaxăm este esențial pentru sănătatea noastră.” – Isabelle Pleska, CEO Praktiker România

Iată câteva idei practice pentru grădină:

Mobilierul din rattan – este rezistent, are un design plăcut și este disponibil într-o varietate de modele și culori (pag. 26).

Mobilierul din fier forjat – este solid și, în plus, poate fi vopsit în culoarea preferată (pag. 18). Mai trebuie accesorizat cu câteva perne și astfel va deveni un spațiu confortabil pentru relaxare.

Mobilierul din lemn – este în continuare foarte apreciat, iar investiția în asemenea piese de calitate asigură o durată mai lungă de viață (pag. 8).

catalog de gradina

Sursă foto: Praktiker

Cei care locuiesc la bloc pot opta pentru seturi de mobilier pliant, din lemn, ușor de depozitat și de folosit. El poate fi completat cu ghivece colorate sau suspendate, cu pardoseli pentru balcon și tencuieli pentru pereți, cu un hamac sau, în cazul în care este o terasă mai mare, un balansoar.

catalog de gradina

Sursă foto: Praktiker

Accesoriile pentru grădină

Pentru că în zilele lungi și călduroase ne bucurăm și mai mult de frumusețea naturii, un balansoar (pag. 42) creează în curte o atmosferă relaxantă. La fel și un hamac, ce poate fi ușor transportat și în parc sau la pădure (pag. 48).

Cei care au o grădină generoasă pot opta pentru o piscină gonflabilă. O variantă la îndemâna este și piscina supraterană, ce poate fi montată și demontată fără ajutorul unui specialist (pag. 69).

Idei pentru camping

Persoanele care iubesc ieșirile în natură găsesc în catalog numeroase modele de corturi, izopren, saci de dormit, grătare și mese și scaune pliabile (pag. 148), dar și biciclete, felinare sau lemne de foc de tabără.

catalog de gradina

Sursă foto: Praktiker

catalog de gradina

Sursă foto: Praktiker

Întreţinerea grădinii

La capitolul acesta sunt incluse mașini de tuns iarbă și sisteme de irigații pentru un gazon îngrijit și proaspăt, chiar și în cele mai călduroase zile de vară (pag. 182). Pentru că soarele arzător afectează lemnul, acesta poate fi protejat sau împrospătat cu lac special.

Orice casă capătă un alt aspect folosind modele noi de tencuială decorativă (pag. 142) sau lambriuri pentru pereții exterior (pag. 144). În cazul terasei, alegerea potrivită pentru pavare este piatra naturală (pag. 130), care se asortează foarte bine cu plăcile decorative și cu modelele variate de gresie de exterior (pag. 124) ori cu dale speciale pentru terasă (pag. 136).

Soluții financiare

Pentru achiziționarea produselor dorite, cu valoare de peste 5.500 lei, clienții Praktiker beneficiază de o serie de soluții financiare, în 36 de rate lunare fixe. Detalii referitoare la documente, condiții sau pentru simularea rambursării se obțin la birourile de credit din fiecare magazin.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies