A INCEPUT IMPRO, EDITIA A III-A!

by admin
0 comment
Dacă nu ți-ai făcut program pentru următoarele zile, te ajut eu cu o recomandare! Una amuzantă și relaxantă! Este vorba despre IMPRO, singurul festival de improvizație din România! Între 24 și 27 septembrie, la Teatrul Național din București, evenimentul ajuns la cea de-a treia ediție, reunește peste 70 de actori, ce vor urca pe scena Sălii Media, pentru a juca cele mai inovative spectacole de teatru de improvizație.

Anul acesta, IMPRO a lansat provocarea numită “Dream Project”, prin care actorii improvizatori și-au ales și creat propriile spectacole care să le exprime cât mai bine aspirațiile, abilitățile și pasiunea pentru improvizație. Timp de 4 zile spectatorii vor putea vedea cum iau naștere sub ochii lor 15 spectacole muzicale, poliţiste, pe întuneric, în limbi străine, în opt, în doi sau chiar solo.

Pentru cei care doresc să încerce arta improvizației, organizatorii au pregătit 10 workshop-uri susținute de traineri cu peste 25 de ani de experiență, care vin pentru prima oară în România, din SUA, Israel, Irlanda și Belgia. Workshop-urile vor avea loc de joi până duminică, la TNB și UNATC. În plus, o discuție despre improvizația la nivel mondial și o lansare de carte mai neobișnuită sunt deschise publicului larg, intrarea fiind gratuită la ambele evenimente.

Programul celei de-a treia ediții IMPRO poate fi accesat pe http://improfest.ro/program/. Biletele și abonamentele valabile în perioada 24-27 septembrie s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate de pe www.bilet.ro și de la casa de bilete a TNB.

IMPRO-editia 3_poster

IMPRO este organizat de Asociația Tam-Tam și finanțat de ARCUB în cadrul Programului cultural „Ești București” 2015 (Centrul Cultural de proiecte al Primăriei Municipiului Bucureşti)

În urmă cu ceva timp, am participat și eu la un workshop de improvizație, primul de până acum, dar cu siguranță nu ultimul. Cât de interesantă a fost experiența și mai ales care sunt motivele pentru care vă recomand să participați la un astfel de atelier, aflați AICI.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies