9 sfaturi pentru utilizarea corespunzatoare a generatoarelor de curent

by admin
0 comment

Pentru a folosi un generator de curent în condiții optime, pe termen lung, trebuie să știm câteva lucruri despre modul în care se utilizează. Așa că am făcut o documentare pe acest subiect și iată ce a rezultat:

generator pe curent

Sursă foto: Pinterest

#1 Nu utilizați generatorul în apropierea unei surse de benzină sau de gaz. În anumite condiții poate exista risc de explozie sau de incendiu!

#2 Nu folosiți generatorul în spații insuficient ventilate.

#3 Nu umpleți rezervorul cu carburant în timpul funcționării motorului. Dacă vărsați carburant atunci când alimentați, ștergeți și lăsați să se usuce înainte de a-l porni.

#4 Nu așezați lângă generator obiecte ușor inflamabile.

#5 Nu fumați și nu utilizați flacără descoperită în apropierea rezervorului. Există risc de explozie sau de incendiu!

#6 Nu acoperiți generatorul cu cutii sau carcase. El este dotat cu un sistem de răcire cu aer.

#7 Utilizați generatorul pe o suprafață plană, altfel el vibrează. Dacă se înclină sau se deplasează în timpul funcționării, se poate vărsa combustibilul și/sau generatorul se poate răsturna, expunându-vă pericole.

#8 Nu utilizați generatorul în ploaie, pe ninsoare sau cu mâinile ude. Nu turnați apă direct pe generator și nu îl spălați. Există risc de electrocutare!

#9 Nu conectați generatorul la rețele electrice publice, pentru că acest fapt poate duce la scurtcircuitarea și la deteriorarea lui.

Dacă aveți nevoie de un astfel de sistem în gospodărie sau pentru alte activități pe care le desfășurați, pe egeneratoare.ro am găsit și o serie de oferte. Site-ul comercializează generatoare de curent pentru uz casnic și profesional, generatoare de curent și sudură, generatoare de curent cu automatizare și generatoare de curent fără automatizare, oferind totodată consiliere specializată la alegerea modelului dorit. Asta nu poate să fie decât de folos.

 În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies