9 feluri in care poti purta o rochie neagra in vacanta

by admin
0 comment

Întotdeauna, în vacanță, avem senzația că nu ne-am luat îndeajuns de multe lucruri, accesorii sau obiecte de uz personal. La urma urmelor e firesc să nu putem căra toată casa după noi. Totuși ar fi mai bine să scăpăm de această senzație pentru a nu ne lamenta tot sejurul că ne lipsește ceva.

Soluția ar fi să învățăm să ne facem bagajele într-o manieră eficientă. Cu cât mai versatile piesele, cu atât mai bine. Practic impresia că lipsește ceva apare atunci când împachetezi prea multe lucruri, fără a ști exact ce ai pus în geantă și ce nu. Deci, keep it simple! 

Gândește-te înainte de a pleca de acasă cum ai combina între ele hainele, ce încălțări vrei să porți și ce accesorii îți desăvârșesc ținuta. Dacă te ajută să ai o listă, fă una!

Să luăm spre exemplu două rochii negre, una scurtă și alta lungă. Cu patru bluze, o curea și trei perechi de încălțări putem obține nouă ținute de vacanță!

ținute de vacanță

Sursă foto: Pinterest

Distribuie dacă ți-a plăcut articolul!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies