8 zile de oferte speciale la Roche Bobois

by admin
0 comment

Roche Bobois, compania franceză lider mondial în retail şi design de mobilier şi decoraţiuni de lux, lansează campania anuală de oferte speciale și pachete personalizate. Astfel, în perioada 7-15 octombrie, toate colecțiile prezente în showroom-ul din București vor avea prețuri speciale.

Roche Bobois

Sursă foto: DIY Bazaar

Două piese de rezistență: Mah Jong și Bubble

Una dintre piesele de rezistență ale showroom-ului din București este canapeaua Bubble, creată de designerul Sacha Lakic, care toamna aceasta este disponibilă și în varianta fotoliu. Cu o formă aparte, care îi aduce un plus de confort, fotoliul excelează la capitolul design, fiind, în același timp, clasic și modern, perfect pentru spațiile de zi, într-o cameră de lucru, de odihnă sau la birou.

Un preț special va avea de-a lungul celor 8 zile excepționale și canapeaua Mah Jong, piesa cea mai avangardistă a colecției, preferată de staruri internaționale precum Madonna sau Shakira. Creată de designerul Hans Hopfer, această canapea modulară a fost prima dată pusă pe piață în 1971, remarcându-se prin totala libertate de compoziție. Este o piesă foarte ușor de reinterpretat, putând fi atât sofa, cât și fotoliu sau scaun de lounge. În plus, e atât de confortabilă, încât poate deveni oricând un spațiu de dormit, de relaxare sau chiar de joacă pentru cei mici. Mah Jong este produsă manual, într-un atelier din Italia, cu tehnici similare celor utilizate în industria modei de lux.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies