8 TINUTE COLORATE DE TOAMNA

by admin
0 comment
Iubesc toamna, mai ales atunci când vântul adie ușor și soarele încă ne mai mângâie suav chipurile. Culorile ei, multe dintre ele rupte parcă din focul cuptorului de la țara, din lanurile de porumb sau din vița de vie, ne inundă casele și dulapurile.

Astăzi m-am gândit că ar fi bine să încep să îmi pregătesc garderoba pentru noul sezon, așa că am început să caut ținute de toamnă atât prin șifonier, cât și pe internet, pentru a mă inspira. Acest sezon nu este neapărat despre ce haine groase avem, ci despre cum suprapunem diferite texturi și articole vestimentare pentru a ne fi cald când vântul bate mai tare ori pentru a scăpa rapid de un strat, când soarele încă își mai arată forța.

Priviți ce am găsit!

Ținute de toamnă

Sursă: Pinterest

Despre ținute de toamnă am mai scris, pentru că ne place subiectul, așa că vă recomandăm încă două articole asemănătoare, dar și secțiunea DIY Beauty & Fashion:

Și pentru ca și locuința noastră să fie în ton cu garderoba, vă recomand și două postări pe teme de amenajare:

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies