Solutii de organizare a machiajelor

by admin
0 comment

Toate ne dorim o baie curată și bine pusă la punct, în care să găsim fix ce ne trebuie, când ne trebuie, mai ales la primele ore ale dimineții, când ne trezim greu și pregătirile sunt ”anevoioase”.

Dar, indiferent de momentul zilei, organizarea machiajelor este un lucru extrem de util pentru orice doamnă sau domnișoară. Așa că am făcut o listă cu câteva metode simple și ieftine de păstrare în ordine a arsenalului nostru de beauty.

  1. Gloss-uri în pahar. Atât de simplu este să le ții pe toate grupate. Paharele sunt bune și pentru rimeluri sau pensule de machiaj.
  2. Vase decorative. Sunt din aceeași categorie cu paharele și pot constitui un mod extrem de estetic de punere la păstrare și la vedere a obiectelor mici.
  3. Acvarii sau boluri. Amândouă variantele sunt la fel de valide. Pentru stabilitatea pensulelor și a creioanelor, de pildă, pot fi umplute până la jumătate cu pietre și nisip decorativ sau chiar cu orez și sare de mare.
  4. Organizatoare. Conținutul sertarelor poate fi păstrat în ordine cu ajutorul câtorva coșuri sau cutii. Sortate în funcție de frecvența și de modul de utilizare, produsele de makeup vor fi mai ușor de găsit la orice oră din zi și din noapte.
  5. Panouri cu magneți. Este o variantă mai puțin la îndemână decât restul, dar merită luată în considerare. Trebuie să lipești magnetul pe fundul cutiilor cu machiaje și apoi să le fixezi pe o suprafață metalică. Dacă îi pui și o ramă arată aproape ca un tablou! Și iată cum ai creat o formă de organizare pe verticală, de pus pe perete și care nu ocupă mult spațiu.

Organizarea machiajelor nu este cea mai ușoară treabă, pentru că avem de pus la loc zeci de produse și instrumente de forme și mărimi diferite. Însă odată ce ai izbutit, vei vedea cât de repede te vei aranja pentru o zi la birou sau pentru o ieșire în oraș. În video de mai jos sunt câteva idei super interesante despre cum sortăm produsele de beauty, ce facem cu surplusul și cum le depozităm.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies