7 modele de scari pentru casa ta moderna

by admin
0 comment

Ai în plan construcția unei case, dar nu te-ai hotărât încă asupra tuturor elementelor? Ce zici de alegerea unui design modern, în linii drepte, poate chiar cu unele accente industriale? Oricare dintre aceste modele de scări poate constitui element focal al decorului, acel ceva ce ”fură” privirea și imprumă nota generală a întregului spațiu.  

modele de scari

Sursă foto: desiretoinspire.net

modele de scari

Sursă foto: fedorova.ru

modele de scari

Sursă foto: platformaarquitectura.cl

modele de scari

Sursă foto: contemporist.com

modele de scari

Sursă foto: design-milk.com

Citește și 7 idei de decorare a scărilor interioare

modele de scari

Sursă foto: contemporist.com

modele de scari

Sursă foto: deco-crush.fr

Structurile metalice, betonul și sticla sunt reprezentative pentru proiectele contemporane. Lemnul însă are rolul de a îndulci designul și face ca decorul rezultat să nu mai pară la fel de rece.


Poate te-ar mai interesa să citiți și:

Casa de 37 mp. Galerie foto

Idei altfel de amenajare a băii

Sugestii de amenajare a holului. Galerie foto

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies