7 lucruri pe care le poti face cu spatiul de pe dulapul din bucatarie

by admin
0 comment

Se întâmplă adesea ca spațiul de pe dulapul din bucătărie să rămână nefolosit sau să îl utilizăm într-o manieră total ineficientă ori inestetică. De altfel, problemele de organizare sunt unele dintre cele mai frecvente chestiuni pe care trebuie să le rezolvăm în gospodărie.

Odată puse la punct, constatăm că am reușit să optimizăm spații pe care adesea le-am considerat prea mici și extrem de nefuncționale.

Să ne întoarcem însă la organizarea spațiului de pe dulapurile din bucătărie. Am găsit pe apartmenttherapy.com șapte idei ingenioase de utilizare pe care le-am completat și eu un pic. 🙂

Nr. 1

Ascunde în câteva coșuri de răchită lucrurile mai puțin aspectuoase, dar utile ori cele pe care nu le folosești prea des și nu au loc prin dulapuri. Totul va arăta foarte bine pus la punct.

Nr. 2

Depozitează sticlele, borcanele ori proviziile de apă, suc și/sau vin în rastele, coșuri sau alte organizatoare cu aspect interesant. Atenție la greutatea maximă pe care o poate susține un corp suspendat. Când e vorba de un dulap, rezistența la sarcină este mai mare.

Nr. 3

Transformă spațiul de deasupra dulapurilor într-o mini-bibliotecă. Poți ține acolo cărțile de bucate din care te inspiri pentru o masă delicioasă. Te ajuți de o scară și ajungi numaidecât la ele. 😉

Nr. 4

În cazul în care iubești arta, îți poți crea propria galerie chiar în bucătărie. Desigur, dacă dulapurilor nu sunt montate prea aproape de tavan. 🙂

Nr. 5

Ai o colecție de băuturi? Pune-o pe dulap! Ar putea orna frumos spațiulul acela gol.

Nr. 6

Și oalele și farfuriile pe care nu le folosești prea des, dar care arată bine merg a fi expuse pe dulapurile ce nu sunt montate la o înălțime prea mare sau nu sunt foarte aproape de tavan, dacă ne raportăm la o încăpere cu pereți de peste 3 m.

Nr. 7

Dacă nu duci lipsă de spații de depozitare, dar totuși îți dorești să faci ceva cu nișa aceea mică rămasă deasupra dulapurilor, poți monta baghetă ornamentală. În mod sigur bucătăria va avea un aspect și mai îngrijit.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies