7 LIVINGURI IN CULORI DE VARA

by admin
0 comment

Poate că nu există un moment mai bun în an să ne redecorăm casa în culori de vară decât atunci când este frig afară. Știm că sună ciudat și de aceea vă vom oferi argumentul de care aveți nevoie pentru a ne da dreptate.

În sezonul estival corpul nostru este energizat de soare și de natură, cu toate culorile ei. Încăperile sunt mereu pline de lumină, iar temperatura este de departe mult mai plăcută decât atunci când se atinge punctul de îngheț. În schimb, în sezonul rece, încăperile sunt întunecoase și trebuie să ținem mai mereu o lumină aprinsă. Să nu mai vorbim de gradele din termometru. În mod evident, nici tonusul nostru nu este cel mai bun. Dar îl putem crește prin modul în care ne decorăm casa și prin culorile pe care le folosim.

Astăzi vă propunem șapte soluții de amenajare a living-ului, dominate de piese de mobilier în culori deschise și nuanțe radiante de vară.

#1 Influențe marine

living

Sursă foto: Pinterest

#2 Accente clasice

living

Sursă foto: Pinterest

#3 Living modern

living

Sursă foto: Pinterest

#4 Accente florale

living

Sursă foto: Pinterest

#5 Influențe coloniale

living

Sursă foto: Pinterest

#6 Living eclectic

living

Sursă foto: Pinterest

#7 Accente safari

living

Sursă foto: Pinterest

Dacă niciuna din variantele de mai sus nu v-au convins, atunci vă invităm să vizitați secțiunea Living a site-ul, pentru mai multe idei de amenajare.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:

De ce să  îți vopsești tavanul. Argumente pro!

5 idei de amenajare ce demonstrează că mărimea contează

Apartament în stil Palm Beach


În cazul în care sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței, vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut acest articol, nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies