7 dressing-uri pentru spatii mici

by admin
0 comment

Pentru a amenaja un dressing nu ai nevoie neapărat de foarte mult spațiu. Încercă să îți ștergi din minte cadrele din filmele americane, cu dulapuri uriașe, pline de haine și pantofi, prin care protagoniștii se plimbă dintr-un capăt în altul pentru a-și alege ținutele. Nu vor face decât să îți țină imaginația pe loc și să nu fi capabil să valorifici spațiul de care dispui cu adevărat.

Cei mai mulți dintre noi trăim în apartamente de dimensiuni mici și medii, unde ideea de dressing așa cum am văzut-o la televizor prinde greu contur, cel mai adesea ”sacrificând” al doilea dormitor pentru asta. Dar când nu îl ai?

#1 Nu monta uși dulapurilor.

Vei găsi cu siguranță mai ușor lucrurile pe care le cauți, pentru că ele sunt tot timpul la vedere. Dar asta te obligă să le ții bine organizate.

#2 Folosește un stander pe post de mini-dressing sau de cuier.

Îl poți utiliza și pentru a diviza spațiul, creându-vă astfel o zonă specială pentru îmbrăcat, machiat și accesorizat. În felul acesta ascunzi și câteva dintre lucrurile ce nu trebuie lăsate la vedere.

#3 Poate nu te-ați gândit niciodată, dar sub o poliță pe care o ai deja montată în casă, poți fixa și o bară de care să agăți haine.

Cele pentru ocazii festive ar arăta nemaipomenit expuse acolo. Vor fi un mixt perfect între ornamental și funcțional, mai ales pentru o fashionstă care își dorește un stil de amenajare care să o reprezinte cât mai bine.

#4 De ce să cumperi mobilă de perete ori un șifonier când poți face dressing chic într-o debara ori pe lungimea unui perete?

Ordonate în funcție de mărimi, hainele, mai ales dacă sunt colorate, pot crea un ambient extrem de bine pus la punct.

#5 Ce spui de holul de la intrare?

Folosește-l pentru ceva mai mult decât paltoane și geci de zi de zi. Un stander mobil ori o ”bară” din lemn suspendată pot completa designul urban-minimalist.

#6  Acoperă ferestrele cu propriile haine!

E ca și când ai deține propriul boutique, cu brandurile tale preferate, în care ai ocazia să dormi și să îți petreci timpul liber. Ce poate fi mai frumos pentru o persoană visătoare?

#7  Dressing pe post de tăblie de pat.

Umerașele cu haine pot umple spațiul de la capul patului, transformându-se astfel într-o tăblie unicat. Cum la fiecare sezon alternezi hainele și decorul camerei va fi împrospătat.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies