7 decoruri masculine + un top inedit despre burlacul convins

by admin
0 comment

Construite având în minte funcționalitatea și strictul necesare, decorurile masculine exclud pe cât posibil ornamentările inutile. Liniile sunt simple, iar paleta de culori cel mai adesea rece.

Dar această simplitate poate ascunde elemente cât se poate de structurate, precum sunt cele ce definesc stilul industrial: accente metalice, piele și pereți cel mai probabil din cărămidă. Un aer relativ dur, dar care capătă un aspect sofisticat odată ce sunt introduse accente desprinse parcă dintr-un cigar room demn de orice film cu gangstari de la începutul secolului trecut.

decor masculin

Sursă foto: Pinterest

decor masculin

Sursă foto: Pinterest

Barul și masa de biliard ori cea de pocker sunt aproape nelipsite din peisajul uber-masculin. Sau orice alt element ce amintește de mașini și activități sportive.

decor masculin

Sursă foto: Pinterest

O altă variațiune pe temă sunt amenajările inspirate de marii exploratori. Pereții, pe alocuri tapetați cu hărți, valizele și cuferele transformate în comode sau mese de cafea și rafturile pline de cărți întregesc decorul.

decor masculin

Sursă foto: Pinterest

decor masculin

Sursă foto: Pinterest

decor masculin

Sursă foto: Pinterest

Dacă ar fi să descriem paletele de culori specifice decorurilor masculine probabil că ele ar include multe tonuri de maro, albastru, gri și muștar. Imaginea de mai jos subsumează cel mai bine acest aspect într-un stil citadin demn de secolul XXI.

tendințe amenajare toamnă-iarnă

Sursă foto: Hornbach

Dacă te-ai întrebat și tu care sunt acele lucruri ce definesc un burlac adevărat, să știi că am făcut un sondaj în rândul bărbaților necăsătoriți pe care îi cunosc și iată ce a reieșit.

TOP: 7 LUCRURI CARE DEFINESC UN BURLAC CONVINS

*Un clasament realizat cu prilejul aniversării a 7 ani  de la lansarea magazinului online de ceasuri WatchShop.ro.

top-7_diana-mihaila


WatchShop.ro este singurul magazin online de ceasuri și accesorii dedicat bărbaților. Înființat în 2009, WatchShop.ro oferă doar ceasuri originale și beneficiază de peste 9.000 de modele pe stoc. WatchShop dispune, de asemenea, de un showroom și un service în București. Printre brandurile comercializate se numără: Accurist, Casio, Citizen, Festina, Fossil, Junkers, Sekonda, Suunto, Tissot, Vostok Europe sau Zeppelin.


În cazul în care vrei să completezi clasamentul fă-o folosind secțiunea de comentarii de mai jos. Iar dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies