5 stiluri de amenajare propuse de Leroy Merlin

by admin
0 comment

Pe final de 2018, retailerul specializat în bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, Leroy Merlin, propune 5 stiluri diferite de amenajare a casei, gândite a satisface dorințele unor tipologii foarte variate de persoane. Gamele se numesc: Charm, Clasic, Essential, Future și Nature și voi povesti despre fiecare imediat.

Stilul Charm

Este potrivit spațiilor luminoase, cu ferestre mare și mobilier în culori deschise, în care accentele sunt date de imprimeuri florale, broderii și dantele. Albul, fierul forjat și ceramica sunt elementele definitorii ale acestui stil de amenajare. Accentele de lumină sunt date de veioze și lampadare cu abajururi textile, ce fac atmosfera și mai primitoare.

stil amenajare

Sursă foto: Leroy Merlin

Stilul Clasic

Se potrivește persoanelor mature, care caută durabilitate și o paletă cromatică echilibrată. Mobilierul este elegant, din lemn masiv, iar accesoriile sunt preponderent din metal și sticlă. Specialiștii în amenajări interioare din cadrul Leroy Merlin recomandă tapet sau pereți în culori neutre, precum gri sau crem, care să nu fure privirea de la elementele atent finisate ce compun designul. Decorul poate fi completat de galerii și lustre din metal ori cu accente metalice, de abajururi din sticlă și de corpuri de iluminat cu aspect sofisticat.

stil amenajare

Sursă foto: Leroy Merlin

Stilul Essential

Simplu și curat, stilul Essential este descris de decorațiuni și finisaje accesibile oricărui buzunar. Minimalist, se poate obține un spațiu aerisit, luminos, modern. Este potrivit îndeosebi persoanelor tinere și dinamice, deci nici gând de abundență decorativă. Totul este funcțional, în tonuri de bază și cu mici accente de culoare din loc în loc. Modelele geometrice sunt reprezentative.

stil amenajare

Sursă foto: Leroy Merlin

Stilul Future

Stilul Future propune mobilier, accesorii și finisaje pline de culoare și elemente moderne, fiind recomandat mai ales familiilor tinere din mediul urban, dornice să facă schimbări frecvente. Pentru pereți, se poate opta pentru tapet în culori și imprimeuri puternice, însă perdelele și draperiile trebuie să fie cât mai simple, în culori uni și materiale ușor de întreținut. Tablourile sunt cele mai apreciate elemente de decor, iar la capitolul iluminare se recomandă corpurile industriale sau futuriste, realizate din sticlă, metal sau plastic.

stil amenajare

Sursă foto: Leroy Merlin

Stilul Nature

Acest stil a fost gândit pentru spații confortabile, pline de energie pozitivă. Camere decorate cu flori, perdele din bumbac, jaluzele din bambus și podele din lemn sunt doar câteva elemente specifice. Pereții vopsiți în nuanțe de verde, crem sau maro, dar și lustrele și lampadarele din lemn sau din materiale reciclabile, aduc natura în casă.

stil amenajare

Sursă foto: Leroy Merlin

Fiecare dintre cele 5 stiluri este prezent în magazinele Leroy Merlin din București și din țară, în spații proiectate de designeri și amenajate de către angajații retailerului cu scopul de a oferi sugestii cu privire la combinații și elemente de decor care să inspire clienții în alegerea pieselor potrivite pentru casă. Așa că acolo îți poți face o primă impresie despre cum ar arăta și în casa ta.

Spor la amenajat!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies