5 solutii de orgaziare a casei

by admin
0 comment
Dacă vă place ca fiecare obiect să aibă locul lui în casă, atunci suntem convinși că aveți deja propriile soluții de organizare. Poate, cândva, le veți împărtăși și cu noi (pentru asta ne puteți scrie AICI).

Până atunci însă vă mai împărtășim și noi câteva pe care le-am găsit pe Pinterest.

#1 Peretele cu pălării.

Organizarea creativă este o formă excelentă de ordonare și decorare a casei în același timp. Un perete gol poate fi rapid personalizat agățând pe el o întreagă colecție de pălării, genți, eșarfe sau alte lucruri frumoase pe care nu știți pe unde să le mai dosiți.

soluții de organizare

Sursă foto: Pinterest

#2 Soluții de organizare a machiajelor și a instrumentelor de machiaj.

Doamnelor, le veți aprecia în special dimineața, când vă grăbiți spre birou și trebuie să vă faceți un make-up perfect în doar câteva minute. Având totul la îndemână chiar veți reuși! Mai multe tutoriale pentru un machiaj reușit găsiți în secțiunea DIY Beauty&Fashion.

soluții de organizare

Sursă foto: Pinterest

#3 Soluții de organizare a dulapurilor.

Un dulap nu este doar un loc în care ascundem lucruri de ochii lumii, deși, de multe ori, așa îl privim. El este un spațiu excelent în care ne putem pune în practică aptitudinile de organizare. Câteva rafturi, două-trei cutii și tot ce era de ascuns este acum bine pus la locul său și ușor de găsit la nevoie.

soluții de organizare

Sursă foto: Pinterest

#4 Organizatoare cu simbol.

Vreți să vă învățați copilul să fie ordonat? Atunci marcați sertarele sau organizatoarele dulapului cu simboluri sugestive, ca în fotografia de mai jos. E un prim pas pentru o viață organizată.

soluții de organizare

Sursă foto: Pinterest

#5 Organizare chic. 

Dacă iubiți revistele și aveți o întreagă colecție, arătați asta și celorlalți. O astfel de soluție de organizare este perfectă pentru micuțul birou de casă, acolo unde vă ocupații de hobby-uri sau de chestiuni administrative.

soluții de organizare

Sursă foto: Pinterest

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies