5 RETAILERI, NENUMARATE IDEI DE CADOURI PENTRU CRACIUN

by admin
0 comment

În goana după cadouri, am aruncat o privire peste ofertele unora dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală. Știu că e bine să mergi la cumpărături cu lecțiile făcute – pentru că scutești timp, iar dacă prinzi și ceva discount-uri, cu atât mai bine – așa că am studiat din fotoliu site-urile și cataloagele Flanco, kika, Praktiker, Hornbach și Ikea.

Fiecare își face propria listă de cadouri, aici e doar un mic ajutor pentru a găsi mai ușor ofertele de sezon.

Flanco

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Flanco

De sărbători, Flanco România anunță reduceri la numeroase aparate electrice și electrocasnice, tocmai bune pentru a ne spori confortul în propria casă.

Dar pe lângă acest cadouri consistente, mai există și secțiunea cadourilor pentru familie și prieteni. Pentru doamne și domnișoare, gama de produse de păr și de îngrijire personală este foarte vastă. Iată câte produse de la Flanco pe care le-am testat și care v-ar putea plăcea:

Și pentru domni sunt multe opțiuni de cadouri. Le descoperiți în cel mai recent catalog al retailerului sau AICI.

kika

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: DIY Bazaar

La kika, există un catalog special, plin cu nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de idei de cadouri pentru un Crăciun magic! Preferatele mele sunt accesoriile cromate, dar și cele roșii, una din culorile specifice acestei sărbători. Le găsiți pe toate AICI.

Praktiker

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Praktiker

Și Praktiker a pregătit un catalog special pentru sărbători. Acolo, pe lângă ornamente și decorațiuni de Crăciun, găsiți și numeroase scule și unelte pentru casă și grădină, dar și materiale și instalații pentru o gamă vastă de proiecte DIY (do-it-yourself).

Praktiker are și o selecție mare de brazi artificiali, așa că dacă iubiți mediul, vă puteți alege unul de aici.

Hornbach

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Hornbach

Tot în luna decembrie, în toate cele șase magazine Hornbach, clienții vor putea admira o expoziție de aranjamente florale speciale de Crăciun. Toate cele 10 tipuri de aranjamente au la bază hibrizi de Orhidee Phalaenopsis, însă fiecare vas în care acestea sunt expuse, precum și accesoriile aferente, sunt diferite.

Disponibilă într-o paletă bogată de culori, roșu, roz, crem sau chiar mixuri de două culori, Steaua Crăciunului ajunge la maturitate chiar în decembrie, fiind un bun cadou de sărbători. Pe lângă plantele de sezon, retailerul mai propune și alte cadouri, precum coronițe de brad natural sau aranjamente cu lumânări. Le vedeți online AICI.

Ikea

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Ikea

La Ikea, an de an este precum un carnaval al ornamentelor de Crăciun, magazinul îmbrăcându-se de sărbătoare aproape de la un capăt la celălalt. Influențele scandinave, cu linii drepte și culori natur, evidente în gamele de decorațiuni, dau o notă minimalistă Crăciunului. Așa că cine vrea sărbători cu ornamente ce nu copleșesc întregul ambient, ar putea opta pentru un astfel de stil. Iată toate propunerile pe care retailerul le face în acest an.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies