5 pereti din caramida care sa iti inspire amenajarea

by admin
0 comment

La prima vedere un perete din cărămidă poate părea rece și greu de integrat într-un decor curat și elegant. Prima asociere pe care mintea noastră o face în mod automat este cu un spațiu industrial, cel mai probabil abandonat, ce nu are nimic în el care să aducă a ”casă”.

Dar tendințele în design sunt mereu surprinzătoare, iar elemente pe care nu le credeam niciodată potrivite pentru o locuință sunt adaptate cu dibăcie și reinterpretate constant pentru a se potrivi unui mixt cât mai mare de amenajări.

Astăzi, pereții din cărămidă sunt o alegere frecventă în amenajări în stiluri extrem de diferite. Iată cinci imagini care vă vor demonstra că ei pot da personalitate atât unui ambient modern, cât și unuia rustic ori neconvențional.

pereti din caramida

Sursă foto: style-files.com

pereti din caramida

Sursă foto: www.decoist.com

pereti din caramida

Sursă foto: home-designing.com

pereti din caramida

Sursă foto: brabbu.com

pereti din caramida

Sursă foto: home-designing.com

În cazul în care v-ați hotărât să păstrați în casa dumneavoastră un vechi perete din cărămidă sau să faceți unul nou, fie el și din cărămidă aparentă, aceste 15 idei de decorare cred că vă vor inspira. Pentru stiluri cât se poate de diverse, faceți o scurtă vizită prin secțiunea Sfaturi de amenajare. Poate ceva de acolo vi se potrivește mănușă.

Dacă v-a plăcut articolul despre pereții din cărămidă și sugestiile de integrare în decor, distribuiți-l și cu prietenii.

PS: Aveți un astfel de zid în casă? Puneți o poză în secțiunea de comentarii pentru a ne inspira reciproc.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies