5 motive sa incerci programul Revvolution

by admin
0 comment

Sunt în programul Revvolution de 4 luni deja și în tot timpul ăsta am observat o serie de lucruri pe care vreau să ți le spun și ție. În cazul în care ai cochetat cu ideea de a te înscrie, poate experiența mea îți va fi de folos. Citește aici și aici impresii anterioare pe același subiect. Eu am ajuns acolo tot în baza unor recomandări, interesată fiind să mai scap de o parte din kilogramele acumulate în sarcină.

#1 E o stare de spirit. Conceptul Revvolution a reușit să coaguleze o comunitate de oameni foarte dinamică, ce înțelege că sportul și alimentația înseamnă sănătate. Programul este personalizat și gândit astfel încât să îți atingi obiectivele într-un interval de timp rezonabil pentru tine. Nu e o regulă universală pentru toată lumea. Obiectivul este ca atunci când nu mai faci parte din program să reușești să menții rezultatele obținute.

#2 Te ajută să deprinzi obiceiuri sănătoase. Evaluările perioadice, ședințele de coaching și antrenamentele te ajută să înveți să faci alegeri mai bune din punct de vedere alimentar și a stilului de viață. Dacă înainte de a intra în programul Revvolution sportul nu reprezenta o prioritate pentru mine, acum înțeleg că el înseamnă înainte de toate educație.

#3 Antrenamentele sunt foarte variate. În cazul în care ești o persoană care se plictisește ușor, aici nu prea cred că ți se va întâmpla asta, pentru că fiecare zi de antrenament este diferită. Pentru mine a fost un mare plus, pentru că atunci când mergeam la o sală obișnuită mă plimbam printre aparate fără să știu pe care să îl folosesc întâi. Aici lucrezi mult cu greutatea corpului, iar la orele de circuit ai gantere, haltere, TRX, saci, trambuline… Variat, după cum ziceam!

#4 Au creat și impus un standard. E mare lucru să reușești să te diferențiezi prin serviciile pe care le oferi. Cam toți cei cu care am vorbit la un moment sau altul despre Revvolution auziseră de acest program și erau interesați să afle mai multe despre el.

#5 E un loc în care să te întorci periodic. La modul realist e foarte posibil ca oricare dintre noi să mai ia în timp câteva kilograme în plus față de cele cu care a părăsit programul. Sau e foarte posibil ca la început de vară să ne dorim un corp mai tonifiat, iar Revvolution e genul acela de loc în care ai suportul pentru a reveni la condiția fizică dorită.

#revvolution #wewillchangeyou

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies