5 moduri in care poti purta un trench

by admin
0 comment

S-a făcut vremea trench, adică nici prea cald, nici prea frig, așa că astăzi vom încercă să alcătuim cinci ținute la modă cu el ca piesă principală. Este atât de versatil încât poate fi purtat la fel de bine cu o rochie elegantă, dar și cu o pereche de jeans și cu pantofi sport.

#1 Sport-casual

Când e rece afară, un trench dă un aer sofisticat ținutei. Merge chiar și peste o geacă din piele, la un outfit lejer de primăvară sau toamnă.

cum porti un trench

Sursă foto: fashionvibe.net

#2 Party

Trench-ul se asortează foarte ușor și la o ținută de petrecere. De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, el poate fi chiar ”ținuta” la un eveniment apărut pe neașteptat. Legat bine în talie și cu gulerul ușor ridicat, arată de-a dreptul chic.

cum porti un trench

Sursă foto: thefashiontag.com

#3 Elegant

Și atunci când trebuie să participați la un eveniment cu ștaif, un astfel de palton vă poate completa foarte bine ținuta.

cum porti un trench

Sursă foto: glamour-zine.com

#4 Street style

Trench-ul poate fi alegerea și pentru o cafea în oraș sau o seară la cinema. Priviți ce bine arată la o ținută basic purtată cu pantofi cu toc!

cum porti un trench

Sursă foto: justthedesign.com

#5 Vacanță

Nu se mai pleacă de multă vreme în vacanță în trening și în adidași. Acum ținutele de concediu sunt și ele gândite din timp, mai ales dacă mergem să vizităm o nouă metropolă. Așa că pus peste o ținută lejeră, dar elegantă, trench-ul merge asortat cu genți de designer, dar și la pantofi comozi, tocmai buni pentru plimbări lungi.

cum porti un trench

Sursă foto: justthedesign.com

Dacă n-ai încă un trench sau vrei unul nou, vezi dacă găsești ceva pe placul tău AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies