5 modalitati de introducere a culorii in decor fara a zugravi

by admin
0 comment

Cel mai adesea, atunci când vrem să schimbăm ceva în casă și mai ales avem chef de o culoare nouă în decor, ne gândim să zugrăvim pereții. Dar ce facem cu mobila și cu lucrurile adunate în atâția ani în căminul nostru? Ce facem cu toată mizeria din timpul și de după întregul proces de vopsire?

Când ne gândim la toate astea parcă ne mai piere cheful… Iată însă cinci idei simple de introducere a culorilor în decor fără a fi nevoie să scoatem mobila pe scări sau să o adunăm în mijlocul casei.

#1 Draperiile

Înlocuiți draperiile sau montați unele în cazul în care nu aveați încă la geamuri. Schimbarea cromaticii nu va trece neobservată. Un metru de material pretabil confecționării unor draperii poate costa și 10 lei.

#2 Lămpile

Aveți o masă, o servantă sau o comodă liberă prin casă? Așezați repede o lampă deasupra! Și prin modelul piciorului corpului de iluminat ori prin cel al abajurului putem introduce o culoare nouă în decor.

# 3 Pernele ornamentale

Sunt comode, relativ ieftine și extrem de eficiente atunci când dorești să faci o schimbare rapidă de decor. Imprimate sau uni, ele pot ”îmbrăca” fotoliile și canapelele casei, creând o atmosferă extrem de confortabilă.

#4 Cuverturile și păturile decorative

V-ați săturat de vechea canapea? Nu trebuie să o aruncați pentru a înnoi aspectul camerei. Este suficient să o acoperiți cu o cuvertură. Atâta vreme cât structura este solidă vă puteți gândi chiar să o retapisați. Păturile decorative merg de minune și pe fotolii, nu doar pe un colț de sofa.

#5 Covoarele

Dacă propunerile de mai sus nu vă surâd, cu siguranță ultima vă va face cu ochiul. Asta pentru că implică o unică achiziție și deci, o singură modificare. Una, dar foarte notabilă! Este vorba despre covor, care datorită dimensiunilor sale schimbă rapid aspectul unei încăperi fără mari eforturi și bătăi de cap. Într-un magazin de home & deco / DIY (Do-It-Yourself) poți găsi covoare și la 150-250 lei bucata.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies