5 IDEI SIMPLE DE AMENAJARE A DORMITOARELOR

by admin
0 comment

Nuanțele nisipii sunt extrem de potrivite pentru dormitoare. Odihnitoare și în același timp chic, tonurile de pământ pot fi integrate cu ușurință în ambientul camerei de dormit. Ele au marele avantaj de a putea fi accesorizate cu culori tari, precum galben, turcoaz sau verde smarald.

Alegeți culori relaxante!

Pereții dormitoarelor pot fi zugrăviți și în tonuri de albastru, roz sau lila, recunoscute pentru starea de relaxare pe care o induc.

#dormitor #dormitoare #bedroom #decor #home #ornaments #decoratiuni

Sursă foto: Pinterest

Creați contraste din țesături

Într-o încăpere cu pereți și podele în nuanțe deschise puneți culoare din țesături. Așternutul, cuvertura sau draperiile sunt cele care pot da o nouă viață ambientului.

dormitoare

Sursă foto: Pinterest

All white!

Vă place albul? Un dormitor vopsit și decorat integral în alb poate fi de-a dreptul spectaculos. Combinați texturile pentru un plus de rafinament.

#dormitor #dormitoare #bedroom #decor #home #ornaments #decoratiuni

Sursă foto: Pinterest

Dacă aveți un dormitor suficient de mare, de ce să nu îl împărțiți în mai multe zone?

Nu vă limitați să faceți acest lucru doar în camera de zi. Astfel puteți pune la capul patului un cufăr sau un divan ori poate două fotolii în care să stați în fiecare dimineață când priviți către dressing pentru a decide cu ce vă îmbrăcați. Indiferent ce piese de mobilier hotărâți să includeți în amenajare, nu uitați un singur lucru: dormitorul nu este un spațiu dedicat exclusiv odihnei. Acolo puteți citi o carte, răsfoi o revistă sau rezolva chestiuni administrative. Cum? Incluzând în camera de dormit un mic birou.

diybazaar_amenajaridormitoare5

Sursă foto: Pinterest

Dacă vă plac paturile de la hotel și doriți să vă simțiți și acasă ca într-un resort de 5 stele, nu evitați saltelele duble.

Acesta este unul dintre marile secrete al paturilor de hotel. Groase și pufoase, ele fac somnul mult mai odihnitor decât un pat obișnuit. Accesorizați încăperea cu perdele și draperii ce pornesc chiar din tavan și vă veți simți în propria casă exact ca într-o vacanță.

dormitoare

Sursă foto: Pinterest

Mai multe idei de decorare a dormitoarelor puteți găsi AICI. Îți fac însă și câteva recomandări:

20 de dormitoare pentru nopți odihnitoare

Sfaturi de amenajare: Cât de frumoase sunt aceste 5 dormitoare!

5 dormitoare moderne, pline de vitalitate


Dacă ți-a plăcut articolul despre idei de decorare a dormitoarelor, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies