5 IDEI DE VOPSIRE A PERETILOR DE LA SUFRAGERIE

by admin
0 comment

În accepțiunea locală, living, sufragerie sau cameră de zi este în mare unul și același spațiu. Nu ne referim aici la metri pătrați, ci la scopul și utilitatea acestuia. Fiind locul în care primim cel mai adesea oaspeții, mulți considerăm că sufrageria trebuie să fie cea mai frumoasă încăpere a casei, cu mobila cea mai bună și cu decorațiunile cele mai alese.

Eu sunt de părere că fiecare cameră trebuie să aibă personalitatea și strălucirea sa. Dar acesta este un subiect de care ne vom ocupa cu o altă ocazie. Astăzi ne concentrăm atenția asupra camerelor de zi și pentru asta am selectat cinci stiluri diferite pe care le-ați putea încerca în casa dumneavoastră.

#1 Pereții gri

Ideali în combinații cu nuanțe puternice, precum turcoaz, azuriu, verde sau mov, ajută la creare unui decor unisex.

#color #colorful #livingroom #familyroom #homedecor #interiordesign #diybazaar

Sursa: Pinterest

#2 Pereții wenge sau chiar negri

Sunt o variantă bună dacă doriți să creați o încăpere cu un aspect masculin. Puteți îndulci decorul prin utilizarea de accesorii în tonuri de roșu sau auriu. Aerul aspru se atenuează și dacă optați să placați pereții, nu să îi vopsiți într-o culoare închisă.

Dacă vă interesează să obțineți un decor masculin prin excelență, atunci aceste 7 propuneri de amenajări vă vor inspira.

#color #colorful #livingroom #familyroom #homedecor #interiordesign #diybazaar

Sursa: Pinterest

#3 Pereții bleu

Vopsirea camerei de zi în tonuri pastelate este soluția perfectă dacă sunteți genul de persoană care preferă amenajările diafane, luminoase. Bleul este suficient de discret și de odihnitor încât să permită decorarea în stiluri diverse, de la clasic, la contemporan.

#color #colorful #livingroom #familyroom #homedecor #interiordesign #diybazaar#color #colorful #livingroom #familyroom #homedecor #interiordesign #diybazaar

Sursa: Pinterest

#4 Pereții crem

La fel ca și cei bleu, pereții crem sunt foarte versatili și merg de minune cu amenajările ceva mai elaborate.

#color #colorful #livingroom #familyroom #homedecor #interiordesign #diybazaar

Sursa: Veranda.com

#5 Pereții în dungi

Dacă nu sunteți fanii culorilor uni, oricare ar fi acestea, atunci puteți lua în calcul vopsirea în dungi a pereților. Sunt amuzanți și potriviți pentru a risipi monotonia.

#color #colorful #livingroom #familyroom #homedecor #interiordesign #diybazaar

Sursa: Pinterest

Dacă sunteți în căutare de idei de decorare a locuinței, vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Iar în cazul în care v-a plăcut acest articol despre vopsirea pereților living-ului, nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies