5 idei de organizare a gospodariei

by admin
0 comment

Prea multe lucruri care vă stau în cale? Prea multe spații din casă în care veșnic este dezordine? Încercați măcar una dintre ideile de mai jos pentru a vă reorganiza gospodăria.

#1 Vă plac romanele, atlasele, enciclopediile și în general orice fel de carte? Atunci înseamnă că aveți nevoie de o bibliotecă impunătoare.

Dacă nu vreți să tapetați un perete întreg cu rafturi, puteți încerca montarea de module în colțurile camerei. Nu irosiți spațiul, construiți până la plafon! Oricum nu citiți mai mult de o singură carte o dată, așa că nu aveți nevoie să le țineți chiar pe toate la-ndemână! Dacă aveți o casă cu tavane înalte, luați în calcul varianta de a construi o bibliotecă suspendată. De ce să sufocați spațiul locuibil, când puteți să dați o utilitate acestor arii rămase adesea nefolosite.

diy organizare casa

Sursă foto: Pinterest

#2 Folosiți mijloace originale de depozitare

V-ați pricopsit cu o scară veche de construcții? Nu o aruncați! Folosiți-o pentru a depozita într-o manieră originală obiectele care vă sunt de prisos. Iată o idee!

diy organizare casa

Sursă foto: Pinterest

#3 Uși secrete 🙂

Nu doar spațiile mici dau bătăi de cap când vine vorba de organizare. Și cele mari au aceeași problemă, poate chiar mai pregnantă! Sertarele ascunde în dulapuri sunt însă o variantă demnă de luat în considerare.

diy organizare casa

Sursă foto: Pinterest

#4 Sus, tot mai sus!

Găleți, coșuri sau ceaune? Oare unde să le depozitezi? Sus pe o galerie! Nu-i așa că nu v-ați gândit la o astfel de variantă până acum?

diy organizare casa

Sursă foto: Pinterest

#5 Montați suporturi direct pe uși

În toaletă, parcă niciodată nu este suficient spațiu de stocare. Tocmai de aceea încercați montarea de mici dispozitive de organizare direct pe ușa dulapului. Puteți pune acolo o bună parte din produsele de îngrijire personală!

diy organizare casa

Sursă foto: Pinterest

 Dacă v-a plăcut articolul și îl considerați util, distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies