5 dormitoare in culori de toamna

by admin
0 comment

E frumos să poți decora în ton cu sezonul de afară, dar nu este foarte ușor să faci asta. Nu e vorba neapărat de efortul pe care trebuie să îl depui, ci de recuzita pe care trebuie să o deții. 

decoruri de toamnă

Sursă foto: Pinterest

O schimbare vizibilă a ambientului începe cu înlocuirea textilelor, de la draperii, la perdele, la cuverturi și perne ornamentale. Covorul îl putem scoate din discuție, deoarece e nerealist să te gândești că îl înlocuiești imediat ce temperatura din termometru a urcat sau a coborât.

Trecerea de la un anotimp la altul o putem marca și prin diferite decorațiuni. Spre exemplu, toamna o aducem la interior prin buchete din frunze, dovleci sau mănunchiuri de crengi.

decorarea mesei toamna

Sursă foto: Chic Ville

decor de toamna

Sursă foto: http://www.lizmarieblog.com/

Și paleta cromatică ne ajută să marcăm schimbarea. Roșu, grena, portocaliu, galben, maro și verde sunt nuanțe predominate. Uite și câteva idei de amenajare a dormitoarelor.

dormitor

Sursă foto: Pinterest

dormitor

Sursă foto: Pinterest

amenajare dormitor

Sursă foto: howtofurnish.com

#dormitor #dormitoare #bedroom #decor #home #ornaments #decoratiuni

Sursă foto: Monticello

culorile toamnei 2015

Sursă foto: Savana

Și pentru că patul este elementul principal al oricărui dormitor, e indicat să fie o piesă versatilă, cum sunt aceste paturi. Iar cum salteaua nu poate lipsi din schemă, uite câteva modele ortopedice.

Dacă ți-a plăcut articolul despre dormitoare în culori de toamnă, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies