5 BAI FUTURISTE

by admin
0 comment

Nu le-am denumit băi futuriste pentru că par rupte dintr-un film SF, ci pentru că așa ar putea arăta tot mai multe toalete în anii ce vor veni.

Elemente neconvenționale pentru astfel de spații deja și-au făcut loc printre vasul de toaletă și lavoar. Astfel pereții au devenit o întinsă zonă de expunere a operelor de artă. Picturi, sculpturi și obiecte decorative extrem de stilizate se contopesc cu obiecte sanitare în forme interesante, adesea supradimensionate. Culorile sunt cromate sau neutre, iar materialele dure. Astfel suprafețele cimentate sunt completate de obiecte metalice, de granit și alte materiale ce inspiră o atmosferă rece.

Dacă vă place stilul de showroom, de galerie de artă sau de hotel de lux, probabil că selecția de imagini de mai jos vă va fi pe plac. Pentru toți ceilalți avem alte sugestii AICI.

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Sursa: Pinterest

Pentru și mai multe idei de amenajare a băilor, indiferent de dimensiune, vă recomandăm și:


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies