4 stiluri de amenajare pentru toamna propuse de Hornbach

by admin
0 comment

Orice persoană care își amenajează sau își renovează locuința visează la un cămin confortabil. Tocmai din acest motiv, în această toamnă, specialiștii Hornbach propun patru noi stiluri diverse de decorare. Acestea sunt: Scandinavian Touch, Modern Rustic, House of Elegance și Magic Moments.

Scandinavian Touch – Un mod de viaţă

Inspiraţia scandinavă, de o simplitate exemplară, aduce un şarm stilistic cu totul deosebit. Designul nu este unul pretenţios, fiind dictat de funcţionalitatea şi relaxarea specifice ţărilor nordice. Amenajarea este inspirată de bucuria față de lucruri simple şi de natură.

Stiluri amenajare toamna

Sursă foto: Hornbach România

Atenția este concentrată asupra nuanțelor pastelate, atât pentru amenajarea integrală, cât şi pentru decoraţiuni şi alte accesorii. Pentru pereţi este recomandată culoarea albastră, aceasta fiind completată cu nuanțe de gri deschis, crème-rosé și alb-unt.

Când vine vorba de mobilier sau alte decoraţiuni, Hornbach propune elementele din lemn de culoare deschisă.

Modern Rustic – Căldura casei tale

Natural și durabil – acestea sunt elementele ce caracterizează acest stil. Cu accent pe nuanțe calde şi mult lemn, toată atenția este concentrată asupra confortului.

Stiluri amenajare toamna

Sursă foto: Hornbach România

Pentru decorațiuni sunt utilizate materiale în culori naturale, lucrate chiar manual. Deschiderea spațiului de locuit către natură constituie, de asemenea, o parte esențiala a acestei tendințe.

House of Elegance – Oferită de natură

În acest stil de amenajare a locuinței prezentul se întâlnește cu trecutul. Suprafețele de calitate superioară din malachit și agat sunt combinate cu accesorii din cupru și de culoare aurie. În acelaşi timp, materiale catifelate și mătăsoase, cu modele fine, asigură efecte misterioase. Această armonie defineşte valoarea întregii amenajări.

Stiluri amenajare toamna

Sursă foto: Hornbach România

Magic Moments – Armonii în nuanţe de roşu

Viața trăită cu intensitate mare într-o ambianță elegantă se află în centrul atenției când vine vorba de stilul Magic Moments ,ce oferă cadrul perfect pentru clipe relaxante.

Stiluri amenajare toamna

Sursă foto: Hornbach România

Nuanțele bogate de roșu specifice toamnei marchează selecția de culoare și conferă senzația de stabilitate. Nu doar culorile, ci și alte obiecte de amenajare aduc note teatrale, iar căldura pe care o emană acestea transformă ambientul într-un loc în care oricine s-ar simţi confortabil.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se pot regăsi şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 30 august 2016.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii. Pentru alte idei de decorare a locuinței, vizitați și secțiunea Sfaturi de amenajare.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies