4 stiluri de amenajare a locuintei propuse de Hornbach in primavara lui 2017

by admin
0 comment

Senzația de bine este cea mai importantă regulă de amenajare. Cu această deviză în minte, Hornbach, unul din principalii retaileri de materiale de construcții și grădinărit din România,  lansează patru stiluri pentru această primăvară.

Locuința devine astfel o chestiune de confort, doarece acasă este locul unde oamenii se simt cel mai bine și unde au luxul de a fi în largul lor, la capătul unei zile stresante.

 „Eliminarea stresului, contemplarea și relaxarea totală, fără a face absolut nimic, sunt astăzi mai căutate decât au fost vreodată. Să stai din când în când tolănit, fără să fii condiționat, pe o pernă moale de pe canapea, îți oferă pur și simplu bună dispoziție, întrucât căminul are în primul rând rolul de a îngriji sufletul.” – Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare ale Hornbach

Stilurile de amenajare propuse pentru acest sezon se numesc Black&White Comfort, Nordic Atmosphere, Relaxed Living și Blooming Emotions.

Black&White Comfort – Contrast ușor

Jocul de culori din stilul Black&White Comfort este foarte reținut: funcțional, dar și natural, autentic și jucăuș. În aceeași tendință se încadrează și mobilierul, alături de accesorii. Pe de o parte stilul te trimite într-un mediu dur, ca teracota și stabil, ca materialele dense din in, iar pe de altă parte, moale și voluminos, ca pielea. Acest contrast ușor asigură o armonie specială.

tendinte in amenajarea interioara

Sursă foto: Hornbach

Senzația din încăpere nu este deloc încărcată, fiind frumos aranjată și confortabilă. Un mediu adecvat deopotrivă pentru locuit și odihnă, cât și pentru muncă. De asemenea, stilul propus de Hornbach este foarte versatil, fiind confortabil pentru orice generație.

Nordic Atmosphere – O imagine naturală

Comoditatea și confortul se îmbină perfect în sugestia de ambient Nordic Atmosphere. Dorința de simplitate și natură ce înflorește, precum și buna dispoziție, caracterizează această propunere de amenajare. Naturalețea scandinavă este bine pusă în valoare, iar spațiul propus este luminos și prietenos.

tendinte in amenajarea interioara

Sursă foto: Hornbach

Compartimentarea zonelor din locuință este realizată prin culori în nuanțe pastelate, lemnul deschis la culoare subliniază atmosfera liniștită, în timp ce diversitatea corpurilor de iluminat conferă un șarm nostalgic. Totul este familiar în acest ambient, iar confortul impus face ca viața să fie mai frumoasă.

Relaxed Living – Albastrul la putere

Aproape 40% dintre oameni declară că albastru este culoarea lor preferată. De aceea, în stilul Relaxed Living albastrul este culoarea vedetă, precum și contrastul acestuia cu alte nuanțe ca cea a cărbunelui.

tendinte in amenajarea interioara

Sursă foto: Hornbach

Conform specialiștilor Hornbach, contrar mitului foarte răspândit, locuințele ce sunt decorate în această culoare nu sunt neapărat reci. Folosind materiale textile moi și nuanțe de lemn calde se poate crea un confort relaxant. Cu ajutorul albastrului, peste tot vor domni limpezimea, curățenia și claritatea. O combinație reușită este cea cu alb.

Blooming Emotions – O stare de bine

Emoțiile se dovedesc a fi cel mai bun sfătuitor – mai ales în această ambianță a locuinței. Stilul Blooming Emotions este definit de senzația de bine, confort și utilitate.

tendinte in amenajarea interioara

Sursă foto: Hornbach

Nuanțele florale reprezintă baza pentru culori și design: de la roz elegant până la coral și albastru satinat. Plăcerea de a fi împreună și de a te bucura de momente deosebite reprezintă centrul universului acestei locuințe.

„Oferim clienților noștri tot ceea ce au nevoie pentru a transforma casa într-un loc confortabil. De la pardoseli diverse, tencuieli scămoșate și tapet în nuanțe diverse, până la materiale textile.” – Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se pot regăsi şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies