4 situații comune în care ai nevoie de organizare și de sprijinul unui specialist

by admin
0 comment
  1. Când au loc evenimente importante din viață. Atunci când ne mutăm în casă nouă, când ne căsătorim sau când avem copii, organizare trebuie făcută în consecință. Noua etapă impune noi sisteme pentru crearea unui flux firesc al spațiului și vieții.
  2. Când activitatea profesională se desfășoară de acasă. Poate fi o adevărată provocare să lucrezi de acasă având în vedere că trebuie să integrezi în spațiul de locuit mobilier special (birou, rafturi pentru depozitare etc.), dar și tehnica necesară derulării activității (computer, imprimantă, cameră video etc.).
  3. Când ne extindem locuința. Modificarea planului casei implică și o regândire a modului de organizare astfel încât noua partiție să aibă fluență și să amplifice stare de bine.
  4. Lipsa de timp. Chiar dacă în mod sistematic facem curățenie într-un spațiu (ex. dressing, debara, garaj), niciodată nu facem procesul necesar pentru a scăpa de deprinderile nesănătoase ce contribuie la formarea surplusului.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies