4 SEMINEURI, 4 TIPURI DE AMENAJARI

by admin
0 comment

Nu știu exact dacă este de la vremea de afară sau pur și simplu de la fascinația mea mai veche pentru șemineuri, dar astăzi m-am trezit cu un chef nebun de a scrie despre ele. Nici măcar nu știu dacă mi-a fost frig când am plecat de acasă, de ideea mi-a încolțit atât de puternic în minte…După cum bine observați și stilul editorial este altul față de cel cu care v-am obișnuit. Asta are legătură cu un proiect nou la care lucrez și care sper să prindă formă cât mai curând.

Dar revenind la formă, șemineurile sunt atât de diferite și despre principalele tipuri existente am mai scris pe DIY Bazaar. Astăzi vreau să vă arăt cât de bine se pot integra ele în decor, indiferent că sunt sau nu funcționale ori că locuim la casă sau la bloc.

#1 Într-un decor modern, dar extrem de confortabil, șemineul aduce un plus de eleganță unui spațiu proiectat altfel a se potrivi unei familii cu copii. El satisface întrucâtva dorința părinților de a avea o cameră de zi modernă, curată și primitoare. Dacă este funcțional și puteți face focul în zilele reci de toamnă și de iarnă, șemineul devine elementul focal al amenajării, fiind locul în care se adună toată lumea pentru a povesti și a depăna amintiri. Dacă este doar decorativ, puteți așeza pe el poze din călătorii sau de la diferite sărbători, pentru a vă aminti în fiecare zi de momentele speciale și de oamenii deosebiți din viața dumneavoastră.

#fireplace #home #decor #design #semineuri #amenajari #interioare #diybazaar

Sursa: Pinterest

#2 Aveți o cameră de lectură sau un spațiu creat special pentru a vă relaxa? Aici este ideală amplasarea unui șemineu. Căldura pe care o degajă, amplifică starea de bine, desăvârșind ambientul pe care ați încercat să îl creați prin piese de mobilier, accesorii și decorațiuni.

#fireplace #home #decor #design #semineuri #amenajari #interioare #diybazaar

Sursa: Pinterest

 #3 Șemineul se integrează la fel de bine și într-un decor în care predomină țesăturile organice și împletiturile. Bârnele de lemn, albul canapelelor și nuanțele de crem nu fac altceva decât să te invite la liniște și la odihnă.

#fireplace #home #decor #design #semineuri #amenajari #interioare #diybazaar

Sursa: Pinterest

#4 Poate că atunci când vă gândiți la un șemineu, primul gând care vă vine în minte este mizeria pe care o face, așchiile de lemn, cenușa…Dar astăzi puteți opta pentru un șemineu electric în locul celui tradițional cu lemne. Senzația este asemănătoare. Într-un decor elegant, optați pentru un șemineu din marmură ori pentru unul din lemn masiv, dar de mai mari dimensiuni.

#fireplace #home #decor #design #semineuri #amenajari #interioare #diybazaar

Sursa: Pinterest

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies