4 PROPUNERI CHIC DE CADOURI PENTRU CRACIUN

by admin
0 comment

Câteodată ne mai facem cadouri și singuri, că cine ne cunoaște mai bine gusturile decât noi? Iar de sărbătorile de iarnă chiar avem motiv să ne înnoim cu câte ceva.

Se zice că în ziua de Crăciun trebuie să porți ceva nou. Deci iată un motiv! Apoi de Revelion iar îți trebuie ceva nepurtat, că cică ar aduce noroc în anul ce vine. Și cine ar vrea să aibă ghinion? Așa că mi-am făcut o listă cu câteva branduri pe care să le vizitez în ajun de sărbători. Partea bună e că acolo găsesc cadouri și pentru cei dragi, deci e win-win situation.

Pandora

De Crăciun e un bun moment să te gândești să îți începi propria colecție Pandora. Mai ales că în această iarnă sunt atâtea talismane frumoase. Eu asta am în plan, mai ales că mai toate prietenele mele au câte o brățară plină de accesorii care le reprezintă și spun ceva despre felul lor de a fi. De fapt, asta este frumusețea acestui brand, că te lasă să combini și să creezi bijuterii personalizate cu produse care altfel sunt de serie.

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Pandora

Un astfel de talisman, un inel sau o pereche de cercei poți dărui oricând unei persoane apropiate. Pentru Crăciun, aceastea sunt propunerile Pandora.

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Pandora

Tamaris

Nu vrem bijuterii  – de data asta 🙂 – atunci aruncăm o privire peste colecția de sezon de la Tamaris, că poate găsim niște încălțări noi pentru petrecerea de sfârșit de an. Sau pentru orice altă ocazie.

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Tamaris

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Tamaris

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Tamaris

Eu i-am scris Moșului că am nevoie de niște ghete noi, mărimea 39, cu toc înalt, dar comod, care să meargă și la jeans, dar și la ținute smart casual. Că zăpada și tocurile cui nu se înțeleg prea bine și de la o vârstă încolo îți mai trece din inconștiență și nu mai vrei să riști să îți rupi vreun picior pe gheață. Iar la Tamaris sunt multe perechi chic super comode.

Brandul nu produce doar încălțăminte, ci și genți și accesorii. În România, Tamaris are shop în Sun Plaza, dar se comercializează și în magazinele Humanic sau Il Passo.

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Tamaris

Stefanel

Acum că ne-am ales încălțările, putem să ne alegem și ținuta. Sau trebuia să facem invers? Nici nu mai contează, ne descurcăm noi și așa! La Stefanel, colecția toamnă-iarnă 2015 este versatilă, incluzând piese atât pentru doamne sofisticate, cât și pentru cele care preferă un look mai degajat. Bonus, ea este cu -40% mai ieftină în această perioadă din an.

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Stefanel

Partea bună e că la Stefanel găsim cadouri și pentru bărbați, așa că dintr-un singur drum putem cadorisi mai multă lume 🙂

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Stefanel

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Stefanel

Avincis

Tot pentru domni, dar nu exclusiv pentru ei, de Crăciun punem alege un vin bun pentru a-l face cadou. Iar unul românesc, cu tradiție și medalii internaționale, merge bine la o astfel de ocazie. Să zicem Feteasca Regală & Pinot Gris de la Avincis, care în 2013 a câștigat medalia de argint la Concursul Mondial de la Bruxelles.

idei de cadouri de craciun

Sursă foto: Avincis

Dacă v-a plăcut articolul despre idei de cadouri pentru Crăciun, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies