3 motive sa iti iei un palton la inceput de an

by admin
0 comment

Zilele trecute căutam online paltoane. Acum că începe să se ducă frigul, e clar că scăpăm de cojoace. Doar că înainte de a da click, am stat să mă gândesc dacă am cu adevărat nevoie de unul și dacă mai am suficient timp să îl port până când trecem la haine și mai subțiri.

Așa am ajuns să fac această listă:

#1 Sunt reduceri! De ce nu?

Dacă tot vreau o piesă vestimentară nouă de ce să nu profit de sezonul reducerilor? La urma urmei un palton clasic va fi bun de purtat și peste un an și peste cinci. O achiziție în plin sezon de soldări poate însemna cu câștig pentru bugetul personal și de 50-70%.

#2 Dacă tot sunt reduceri pot să îmi cumpăr două la prețul unuia!

Știți cum sunt femeile, înnebunite după reduceri. Iar când se văd cu bani în buzunar, imediat se gândesc pe ce să îi dea. De aici și ideea că pot cumpăra două lucruri cu banii pe care în altă perioadă a anului i-aș fi dat pe unul singur. Ăsta da răsfăț!

#3 Îl primesc direct la ușă, cu atât mai bine!

A început să îmi placă tot mai mult să cumpăr online, mai ales de la branduri cu care sunt obișnuită, cum ar fi Yokko. Îmi știu măsurile, le știu modelele și materialele. Deci nu mai e nevoie să mă duc într-un magazin. Plus că nu mai pierd timp cu drumul, nu mă mai enervez în trafic și nici nu trebuie să mai caut loc de parcare.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies