Cactușii fie îți plac, fie nu! Aspectul lor spinos nu e pentru toată lumea. Ce să mai zicem de flori, care, e drept, dacă apar sunt frumoase, dar acest lucru nu se întâmplă prea des. Și atunci de ce să creștem cactuși?
Sursă foto: Pinterest
Specialiștii Hornbach în plante exotice spun așa:
cactușii – și plantele suculente în general – reduc efectul undelor electromagnetice emise de televizoare și monitoare, dacă sunt plasate în apropierea lor;
în timpul nopții, aceste tipuri de plante produc oxigen, iar ziua monoxid de carbon, fiind deci potrivite pentru îmbunătățirea aerului din dormitor.
au un aspect exotic și rezistă foarte bine la temperaturi ridicate, prin urmare se întrețin ușor chiar și în zilele toride de vară.
De știut:
Plantele suculente sunt acele soiuri care au frunzele și/sau tulpinile groase ca urmare a rezervelor de apă pe care și le fac pentru a supraviețui în perioadele aride. Pe lângă cactuși, un exemplu foarte cunoscut de plantă suculentă este aloe vera. Găsiți mai multe informații despre familiile lor AICI.
Iată mai jos câteva idei de decoruri în care plantele suculente și-au găsit bine locul.
Sursă foto: trendy-interiors.com
Sursă foto: design-milk.com
Sursă foto: designingcity.com
Sursă foto: goodhousekeeping.com
Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.
Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept