3 gadgeturi pentru masina

by admin
0 comment

E important să te simți confortabil în mașină, mai ales atunci când ai de parcurs distanțe lungi. Iar pe lângă poziția în scaun, mai sunt și alte lucruri care ne pot face drumul mai ușor.

Pe Tellur.ro am descoperit trei gadget-uri foarte utile și foarte accesibile la preț.

#1 Camera video auto de monitorizare a traficului

Prevăzută cu un ecran LCD de 2,5′, camera de monitorizare a traficului ne ajută să identificăm cele mai bune rute către destinațiile uzuale. Desigur, pentru asta trebuie să le parcurgem de câteva ori, iar apoi să vedem înregistrările de pe cardul SD/MMC ce poate fi atașat device-ului. Potrivit producătorului, cardul pe care se captează imaginile la rezoluție HD poate avea până la 32 GB. Pentru a filma, camera trebuie să fie legată la una din prizele mașinii.

Iată cum se montează dispozitivul:

Camera video auto de monitorizare a traficului de la Tellur costă circa 100 lei, fără card SD/MMC. Ea poate fi folosită foarte bine și pentru monitorizarea flotei auto, dacă aveți o firmă de transport.

#2 Modulator FM

Modulator FM T844-C, prevăzut cu ecran LCD și telecomandă, suportă card SD și stick USB și poate reda doar fișiere MP3. Dispozitivul funcționează pe frecvențe de la 87,5 până la 108 MHZ, captând 206 canale. Modulatorul memorează frecvența, volumul și ultima melodie redată și se încarcă de la bricheta mașinii.

Un astfel de dispozitiv aduce în mașină playlist-ul preferat, neîntrerupt de publicitate, cum se întâmplă la radio. Iată cum se folosește unul ce are încorporat un stick USB.

Un astfel de gadget costă doar câteva zeci de lei. Pe Cel.ro l-am găsit cu 29 de lei.

#3 Suport de tabletă pentru tetiera scaunului

Dacă plecați la drum cu copii în mașină, asigurați-vă că nu se vor plictisi până la destinație. Astfel veți conduce în liniște tot drumul. Un suport de tabletă pentru tetiera scaunului este un dispozitiv foarte util, ce le permite celor mici să se joace sau să se uite la filme pe toată durata călătoriei. Și fiindcă tableta este bine prinsă, nimeni nu se va tângui că a scăpat-o pe sub scaun și trebuie să opriți.

Suportul se poate roti 360 grade pentru o vizibilitate totală și este reglabil pe dimensiuni, așa că poate fi folosit cu mai multe tipuri de dispozitive (tableta / ebook / GPS /ecran  LED cu mărimi între 7′ și 10′). În plus, el vine și cu o ventuză de parbriz, astfel încât tableta poate deveni GPS sau poate fi folosită de pasagerul din dreapta pentru a se uita la filme ori a naviga pe internet.

Iată cum se instalează pe unul din scaunele din față, pentru a-i ține pe copii ocupați:

Pe Cel.ro suportul costă 68 de lei.

Și dacă tot ați pregătit mașina de drum, luați și un selfie stick în călătorie. Costă până în 50 de lei și e bun pentru poze cu întreaga familie la cadru. 🙂

Drum bun! 🙂

Dacă v-a plăcut articolul despre gadgeturi pentru mașină, distribuiți-l și cu prietenii.

#buzztellur #buzzstore

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies